Futsal Dinamo jučer je upisao prvi poraz u sezoni. Iako je Split odigrao jako dobru utakmicu i na kraju zasluženo slavio, ostaje dojam kako Dinamovci na terenu nisu bili na dosadašnjoj razini, dok „simultanka“ šestog igrača nije bila dovoljna da Plavima donese bod.

„Prvi osjećaj nakon tekme je da Dinamo može i mora bolje. Split nas je pobijedio na način na koji sam  zamišljao da bismo mi njih trebali dobiti, no uspjeli su nas iskontrirati samo zato jer mi nismo bili strpljivi i htjeli smo previše igrati. Nisam zadovoljan ni terenom u Kutiji, iako smo imali navijače koji su napravili stvarno veličanstvenu atmosferu. No, unatoč svemu, moram reći kako je na kraju bolja ekipa pobijedila“, rekao nam je nakon utakmice Mićo Martić.

Jučer je svoj debi u plavom dresu upisao i hrvatski reprezentativac Vedran Matošević koji je zbog ozljede aduktora propustio dosadašnji dio sezone. Unatoč porazu u debiju, „Veki“ se okreće budućnosti.

„Ne bih se previše osvrtao na jučerašnji poraz, moramo ga što prije zaboraviti, još je dosta utakmica ispred nas. Veseli me činjenica da ima puno prostora za napredak, pogotovo u fazi obrane. Idemo dalje raditi i ispravljati pogreške. Zahvaljujem se navijačima na fenomenalnoj atmosferi. Zaista je gušt igrati ispred njih“, rekao nam je Matošević.

Nakon prvog poraza u sezoni, Futsal Dinamo se okreće novim izazovima. U srijedu (21 sat) u Martinovki igramo protiv Novog Marofa u četvrtfinalu kupa, a za vikend smo ponovno u Slavoniji kada igramo protiv Broda 035 i revijalnu utakmicu protiv Aurelije u Vukovaru.