U subotu, 22. veljače, u Slavonskom Brodu održan je Masters turnir za starije pionire (2005./2006.). U skupini A nastupili su MNK Brod 035, Futsal akademija Sveti Patrik, Uspinjača Gimka i FAB, a dvije prvospomenute momčadi su izborile plasman u polufinale. Futsal Dinamo, pod palicom Dominika Tadića i Vladimira Škegre, bio je smješten u B skupinu zajedno s domaćinom MNK Brod, vinkovačkom Aurelijom te Futsal klubom Olimpijac iz Županje.

Prva utakmica protiv Aurelije bila je ta koja je mogla odrediti smjer našeg kluba. Aurelia je ekspresno u petoj minuti dvoboja povela 2:0 da bi u osmoj minuti Vukelić smanjio rezultat. Aurelia ponovno sljedeća zabija, a Bosek smanjuje na 3:2. Onda kao da je ponestalo snage našima i Vinkovčani s nekoliko dobrih akcija i pogodaka zaključuju prvo kolo u njihovu korist.

Drugo kolo nam je donijelo susret s domaćinom MNK Brod. Utakmica koja je bila neizvjesna do samog kraja, a u kojoj su Brođani pred svojim navijačima ipak izašli sretniji i spretniji, osigurali prolazak skupine te izbacili naš klub i teoretski iz natjecanja. Strijelci su ponovno bili Bosek i Vukelić, a konačni rezultat je bio 4:2.

U posljednjem kolu, FC Olimpijac je bio bolji i sasvim zasluženo izborio polufinale Mastersa.

U borbi za odličja su se našli slavonski malonogometni klubovi, a za konačni raspored su odigrana dva gradska derbija; županjski i slavonskobrodski. Treće mjesto je osvojila Futsal Akademija Sveti Patrik koja je nadigrala FC Olimpijac. U finalu su se sastali domaćini MNK Brod i MNK Brod 035 u kojem je naš suparnik iz skupine bio bolji rezultatom 5:1. Čestitamo pobjednicima i organizatoru.

Ostaje žal za neponovljenim uspjehom jesenskog Mastersa na Zagrebačkom velesajmu kada smo s dvije pobjede nakon prva dva kola prošli skupinu i završili među četiri najbolje momčadi. Preostaje nam i dalje trenirati, uvježbavati se i čekati nove utakmice na nekom novom Mastersu.

Rezultati:

1.kolo Futsal Dinamo – MNK Aurelia 2:8 ( Vukelić, Bosek)

2.kolo MNK Brod – Futsal Dinamo 4:2 (Bosek, Vukelić)

3.kolo Futsal Dinamo – FC Olimpijac Županja 0:9

#Dinamotosmomi