Prvotimci Futsal Dinama bili su gosti na stadionu Maksimir, dok su pratili susret između Dinama i Rudeša istovremeno su gledali ždrijeb skupina za Svjetsko prvenstvo. Hrvatska će u Uzbekistanu odmjeriti snage s Brazilom, Kubom i Tajlandom. Za kratak komentar pitali smo naše reprezentativce Mužara i Piplicu.

Kao favorit ističe se Brazil

“Protiv Brazila će biti privilegija igrati jer je to ekipa sastavljena od najvećih imena u svijetu  futsala. Imamo veliku priliku pokazati koliko možemo” rekao je Piplica.

“Razveselio sam se kad sam vidio da ćemo igrati protiv Brazila jer spadaju u samu “kremu” futsala, i protiv njih idemo bez respekta” nadovezao se Mateo Mužar.

Tajland i Kuba kao nepoznanica

“Pratio sam finale Azijskog kupa i tamo je Tajland izgubio, ali pokazali su se kao ozbiljna momčad, Kubu ne poznajem baš dobro, ali na Svjetskom prvenstvu nema lakih protivnika tako ćemo se i pripremati i u svakoj utakmici ćemo loviti pobjedu.” prokomentirao je Mužar.

“Kuba je ostavila jako dobar dojam na Južnoameričkom kupu, dok je Tajland bio izvrstan na Azijskom kupu. Radi se o vrhunskim reprezentacijama koje su zasluženo na Svjetskom prvenstvu i koje ne smijemo podcijeniti. Fokus mora biti na nama i na našoj taktici i kondicijskoj spremi ” zaključio je prvi vratar Futsal Dinama.

Našim reprezentativcima želimo puno sreće u Uzbekistanu i da nam se u Zagreb vrate s medaljom oko vrata.

Budi uz svoj Futsal Dinamo 

Dinamo – to si ti!