Futsal Dinamo saznao je svoje suparnike u skupini Glavne runde Lige prvaka koja se između 22. i 27. listopada igra u Palma de Mallorci. Osim domaćina, ujedno i dvostrukog uzastopnog prvaka Europe, u skupini s Futsal Dinamom nalaze se još prvak Slovenije Dobovec te prvak Rumunjske United Galati.

Skupina djeluje vrlo atraktivno, a komentar nakon ždrijeba dao nam je trener prve momčadi Matija Đulvat.

“Za sve naše navijače atraktivno putovanje i siguran sam da ćemo imati dobru podršku u Španjolskoj. Što se igračkog dijela tiče, dvostruki europski prvak Palma je veliki izazov za nas. Dobovec je momčad koju možda najbolje poznajemo jer nam je jako blizu pa smo svjesni da igramo protiv jako iskusne ekipe na europskoj sceni. Očekuje nas teška utakmica. Rumunji su po prvim saznanjima jako dobri i sigurno protivnik koji računa da će protiv Dobovca i nas pronaći put u Elitnu rundu. Na nama je da se dobro odmorimo i zatim dobro pripremimo za početak sezone nakon sto se reprezentativci vrate iz Uzbekistana. Do Lige prvaka je cilj biti u optimalnoj formi kako bi prošli u daljnju rundu”.

Točan raspored utakmica saznat ćemo u narednim danima.

Podsjetimo, Futsal Dinamo s pripremama za iduću sezonu kreće krajem kolovoza. Dio našeg prvog kadra u rujnu putuje na Svjetsko prvenstvo u Uzbekistan, a nova sezona počinje 11. listopada utakmicama polufinala Superkupa kojem je domaćin Futsal Dinamo. Idući tjedan igra se prvo kolo prvenstva nakon kojega Futsal Dinamo putuje na Baleare.

Više informacija o pripremama kluba donosimo u narednim mjesecima.

Budi uz svoj Futsal Dinamo 

Dinamo – to si ti!