Pred više od stotinu članova Futsal Dinama od kojih 91 s pravom glasa u petak u SD Martinovka na mandat od četiri godine kao jedini kandidat za mjesto predsjednika reizabran je Matija Đulvat. Na tri mjesta u Nadzornom odboru natjecala su se četiri kandidata, a glasanjem su izabrani Nikola Milojević, Robert Šipušić i Ivan Bilušić.

„Ne mogu vam obećati prvo mjesto, ja nisam političar, ja sam sportaš, ali vam mogu obećati da ćemo u četiri godine zadržati konstantu u vrhu i napraviti sve da napravimo iskorak prema naslovu prvaka. Također moramo se financijski približiti klubovima iz vrha i profesionalizirati prvu ekipu kako bi bili konkurentniji. Ne igra novac, nego momčad, ali je bitan faktor kod zadržavanja igrača i stvaranja ekipe. Hvala vam na povjerenju“ kazao je Matija Đulvat nakon jednoglasne potvrde za predsjednika sljedeće četiri godine te predstavio svoj tim, novog potpredsjednika Hrvoja Penavu i tajnika Sebastiana Sobotu.

Predsjednik je zahvalio i svom bivšem timu, suradnicima i članovima Nadzornog odbora, a najviše pljeska okupljenih članova dobio je bivši potpredsjednik Juraj Čošić.

Prije glasanja Đulvat je podnio sportsko izvješće, a bivši potpredsjednik financijsko izvješća za 2018. koje su članovi jednoglasno prihvatili. Prema postavljenim pitanjima članove su najviše zanimala pojačanja za sljedeću sezonu, mogućnost organizacije kupa, TV prijenosi, odnosi s drugim klubovima te HNS-om na koja je odgovarao stari/novi predsjednik.

Za razliku od predsjednika, za Nadzorni odbor kandidirala su se nova lica, a Skupština je birala  između četiri kandidata koja su se predstavila članovima.  Novi Nadzorni odbor nakon prebrojavanja glasova čine Nikola Milojević (66 glasova), Robert Šipušić (64 glasa) i Ivan Bilušić (48 glasova).

Izabrana je i nova Stegovna komisija kluba, a od četiri prijavljena kandidata na prijedlog predsjednika izabrani su Igor Čović, Ivan Študir te Goran Pavel Šantek.