Na Izvanrednoj skupštini kluba održanoj 8. srpnja 2021. u SC Megaton Nikola Milojević je izjavio kako će mu prvi potez kao predsjednik kluba biti imenovanje Matije Đulvata na mjesto prvog trenera Futsal Dinama.

>> Skupština MNK Futsal Dinamo izabrala novo predsjedništvo

Matija Đulvat će tako, nakon sedam sezona u plavom dresu, 154 nastupa i 17 pogodaka, tenisice zamijeniti puno zahtjevnijim trenerskim cipelama i voditi dojučerašnje suigrače kao trener prve momčadi.

Matija Đulvat je aktualni izbornik švedske futsal reprezentacije te će i dalje obnašati tu funkciju.

Đulvat se s trenerskim poslom prvi put susreo u Italiji. Kao igrač tamošnjih klubova, vodio je omladinske kategorije i na taj način počeo stjecati prva trenerska iskustva. Povratkom u Zagreb, Đulvat je preuzeo vođenje seniorske momčadi tadašnjeg drugoligaša OVB Allfinanza koji je kasnije promijenio ime u MNK Alumnus.

Novi trener Futsal Dinama tada je istovremeno bio igrač Uspinjače i trener OVB-a s kojim je osvojio naslov 2.HMNL, a ulaskom kluba u 1.HMNL na klupu je sjeo Marinko Mavrović.

Đulvat je ostvario značajne rezultate na domaćim i međunarodnim studentskim prvenstvima. Sa Sveučilištem u Zagrebu i VERN-om, osvojio je nekoliko naslova prvaka Hrvatske i dva naslova prvaka Europe, a sa sveučilišnom ekipom Bernaysa igrao je završnice prvenstva Hrvatske.

Od lipnja 2017. Đulvat je izbornik švedske reprezentacije u futsalu s kojom je prošao jednu kvalifikacijsku grupu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2021.

S novim trenerom, bivšim igračem i predsjednikom, objavit ćemo intervju nakon završetka Plenuma hrvatskih prvoligaša.

Matija Đulvat obnašat će i ulogu sportskog direktora kluba.

Matija Đulvat, novi trener Futsal Dinama, upisao je 154 nastupa za Dinamo i zabio 17 pogodaka