Naši mladići pobjedom od 7:3 nad ekipom MNK Petrus kolo prije kraja osigurala je naslov prvaka 1. Županijske lige ZNS-a. Iako su igrači Petrusa na teren istrčali predvođeni prvoligaškim igračem Alumnusa, Tvrtkom Jurajem Pajalićem, te su u jednom trenutku vodili s 3:2, presudilo im je furiozno Dinamovo drugo poluvrijeme. Trener Matija Đulvat odradio je sastanak u poluvremenu i natjerao naše dečke na zavidan angažman. Ukupno sedam komada u mreži Macana bilo je dovoljno za naslov prvaka kolo prije kraja. Uremović i Čekol svaki s po dva gola riješili su pitanje pobjednika, a nakon što je vratar i kapetan Maloševac u prazan gol ubacio sedmi zgoditak Dinama, na klupi je moglo početi veliko slavlje.
Baš je kapetan Maloševac s nama podijelio dojmove o čitavoj sezoni:
„Sretan sam što sam imao priliku biti kapetan jedne veoma talentirane ekipe koja čini kompaktnu cjelinu juniora i nekolicine starijih igrača. Upravo smo osvajanjem županijske lige dokazali kako možemo puno postići.“
Tako su naši mladići donijeli Dinamu ukupno četvrti trofej u klupskoj povijesti. Nakon osvojene druge lige Sjever i dva županijska kupa, u vitrinu Plavih došao je i ovaj vrijedan pehar. 
Kapetan Karlo bio je posebno ponosan na prvi osvojeni trofej u dresu Dinama:
„Većini ekipe ovo je prvi pehar koji ćemo podići kao igrači Dinama, te smo oduševljeni tom činjenicom. Nadamo se da ćemo našim navijačima u budućnosti prirediti još ovakvih slavljeničkih trenutaka.“
Posebno je ovo bitno ostvarenje, jer su se kroz Županijsku ligu probili i ovogodišnji prvotimci, poput Čekola, Uremovića, Kubašeka i Šulentića. Da je škola futsala i stvaranje igrača za prvu momčad jedini pravi put za Dinamo, već smo imali prilike čuti na prošlogodišnjoj izbornoj skupštini, a ovaj trofej pokazatelj je pravog smjera kojim naš klub ide. Nakon zadnjeg kola biti će proglašeni najbolji pojedinci sezone. Naslov prvaka naši će dečki proslaviti u zadnjem kolu protiv Nacionala u nedjelju 5.6.2016. s početkom u 22 sata. Kao sve utakmice do sada i ova se igra u SD Sutinska vrela. Dođite s našim mladićima proslaviti titulu županijske lige ZNS-a.
Dinamo – to smo mi!