Kristijan Grbeša u subotu je u Krapini upisao povratnički debi, a na toj utakmici (6:4 pobjeda Dinama) sveti dres je prvi puta obukao Pave Mudronja, 22-godišnji vratar koji, unatoč mladosti, iza sebe ima bogatu karijeru.

Debi u 1.HMNL Mudronja je upisao već sa 17 godina, između vratnica svojega lokalnog kluba MNK Murtera, da bi se već s 18 godina otisnuo na Apeninski poluotok. Međunarodnu karijeru započeo je na vratima druge momčadi Pescare, no sjajnim obranama izborio je svoj status u prvoj momčadi koja je igrala Serie A. No, nakon financijskog kraha kluba, Mudronja je prešao u Latinu, da bi se početkom 2019. vratio u Hrvatsku.

Mudronja je postao „jedinica“ tadašnjeg drugoligaša Olmissuma s kojim je prvo osvojio 2.HMNL Jug, a onda i Ligu prvaka drugih liga i sudjelovao u povijesnom plasmanu omiškog kluba u 1.HMNL.

Na kraju sezone Mudronja se razišao s Omišanima te je bio slobodni igrač sve do ove zime kada ga je angažirao naš Klub.

Mudronja je bivši mladi, ali i A reprezentativac Hrvatske za koju je upisao nekoliko nastupa u prijateljskim utakmicama.

Također, Pave je bratić našeg mladog napadača Jakova Mudronje koji je svojim talentom i požrtvovnošću oduševio naše navijače ove sezone.

Pavi želimo dobrodošlicu u plavu obitelj i nastavak uspješne futsal karijere.