U utorak (25. kolovoza) seniorska momčad Futsal Dinama započela je s pripremama za sezonu 2020./21. Na prvoj prozivci Alena Jukića našala su se sva tri golmana – Mario Herceg te novopridošli Ivan Pavlić i Antonio Vuk. “Starosjedioce” je predvodio Hrvoje Penava, uz kojeg su još bili Kristijan Grbeša te izlazni juniori Mateo Mužar, Filip Novak, Toni Vučković i Kiko Dragaš. S novom momčadi prvi trening odradili su Daniel Matković i Nikola Badrov. U idućim danima momčadi će se priključiti Davor Kanjuh, Mihovil Prgomet i Jakov Mudronja.

Nakon zagrijavanja i igranja popularne “ševe”, okupljeni prvotimci odigrali su međusobne utakmice s improviziranim golovima.

“Jako smo sretni što smo se okupili i počeli s pripremama. Sada je na nama da kroz treninge i pripremne utakmice dostignemo najbolju moguću natjecateljsku formu za početak prvenstva. Datume pripremnih i trening utakmica imamo, samo još moramo definirati protivnike i lokacije istih”, rekao je Jukić za klupsku stranicu.

Prvi trening – odrađen ✅Sutra izvještaj…

Gepostet von Futsal Dinamo am Dienstag, 25. August 2020

Momčad Futsal Dinama započela s pripremama – video

Cjelokupni plan priprema objavit ćemo u narednim danima, a prvu trening utakmicu Futsal Dinamo će odigrati u petak 4. rujna u Ivanić Gradu protiv prvaka Švedske Hammarby Futsala s kojim ćemo dan kasnije (5. rujna) na Šalati odigrati prijateljsko-revijalni dvoboj. Zbog cijele situacije na žalost pred praznim tribinama…

Početak prvenstva predviđen je za 2. listopad, a točan datum i raspored utakmica trebali bismo saznati idući tjedan.

Dinamo – to si ti!