Ovih dana prostor ćemo posvetiti i našim sponzorima, podsjetiti se na razloge podrške članskom klubu te što im znači suradnja s Futsal Dinamom. Popis ponosnih sponzora Futsal Dinama možete pronaći OVDJE, a tekstove u kojima ih predstavljamo kroz zanimljive priče, OVDJE.

Već i vrapci na grani znaju da je za što bolje sportske rezultate potrebna česta hidracija, a ima li boljeg pića za konzumirati od izotonika ProSport?Kako bi naši igrači postigli što bolje individualne, a posljedično i momčadske rezultate, tako je za njihovu hidraciju zadužena Jamnica, jedna od naših sjajnih sponzora.

S Mateom Milinović iz Jamnice popričali smo o tome kako je uopće započela suradnja Jamnice i Futsal Dinama, kako se nose s novonastalom situacijom uzrokovanom virusom te kako vide suradnju u budućnosti.

Kako je počela suradnja Jamnice (ProSporta) s Futsal Dinamom?

„Ponosni smo na višegodišnju uspješnu suradnju Jamnice kroz brend ProSport i Futsal Dinama. Otvorenost i transparentnost koju klub promiče te mlada ekipa koja je cijelu priču pokrenula, potaknula nas je da i mi tome doprinesemo kroz sponzorstvo brenda ProSport. Posebno smo ponosni na činjenicu da je i naš kolega Domagoj Purgar sudjelovao u stvaranju kluba Futsal Dinamo. Odlični potezi na nogometnom terenu i njegovo nogometno umijeće, poznato je svim ljubiteljima futsala u Zagrebu, ali i u Hrvatskoj.“

Jamnica u aktualnoj situaciji

Kako u Jamnici vidite trenutnu situaciju (uzrokovanu virusom) iz poduzetničkog kuta, ali i ljubitelja sporta i sponzorstva u sportu?

„Situacija u kojoj se nalazi cijeli svijet, uistinu je teška i nepredvidiva. Upravo ta nepredvidivost nametnula je nove pristupe poslovanju. Svakodnevnih situacija na koje smo navikli, sada nema, no zahvaljujući iskustvu i spremnosti na promjene, mi smo se prilagodili kako bi iz svega izvukli najbolje te gledamo na situaciju optimistično, jer samo tako možemo prebroditi ovu krizu. I dok su na snazi izvanredne mjere, koje ne dozvoljavaju sportska natjecanja, nadam se što skorijem stabiliziranju situacije i povratku u normalni, užurbani ritam koji vjerujem svima nedostaje. Sigurna sam da tako i razmišljaju svi ljubitelji sporta, a pogotovo strastveni navijači. Uvjereni smo da će atmosfera na prvoj idućoj utakmici Futsal Dinama opet biti nezaboravna.“

Kako vidite suradnju ProSporta i Futsal Dinama u budućnosti?

„ProSport je izotonik koji je s dodatkom vitamina i minerala namijenjen profesionalnim sportašima, rekreativcima te svima koji su izloženi pojačanim tjelesnim naporima. Sa svojim sloganom „Možeš više“ odlično pristaje filozofiji Futsal Dinama i svega za što se klub zalaže. Želja nam je do sad odličnu suradnju Jamnice i Futsal Dinama nastaviti i u budućnosti. Preko stotinu djece koje svakodnevno trenira, podijeljenih u osam kategorija pod paskom profesionalnih trenera. Oni su zalog za budućnost i poticaj da i dalje nastavimo ovu sponzorsku priču. Brojne humanitarne akcije koje organizirate, humanitarni turniri i pub kvizovi, pokazatelj su da se ovdje ne radi samo o sportu nego o jednoj široj društvenoj priči što nas izrazito veseli i čini ponosnim sponzorima.“

Poruka za Dinamove navijače

Imate li kakvu poruku za igrače i navijače Futsal Dinama?

„Futsal Dinamo pred sobom ima svijetlu budućnost. Odlična i nepredvidiva liga u kojoj se na vrhu neprestano izmjenjuju klubovi čine natjecanje zanimljivim i dinamičnim. Fantastična podrška koju igrači uživaju u Zagrebu, ali i šire, pokazuje da je grad prihvatio igrače kao svoje. Jer, većinu igrača predstavljaju mladi dečki iz zagrebačkih kvartova, a upravo to je ono što nedostaje današnjem sportu; povezanost navijača i igrača. Jedan odličan potez može razgaliti navijače i dovesti ih do totalnog navijačkog ludila. Oduševilo nas je vatreno i strastveno navijanje koje smo doživjeli na utakmicama na Šalati, ali i u dvorani Dražena Petrovića. Vjerujem da će Futsal Dinamo osvojiti titulu prvaka Hrvatske, samo treba biti strpljiv. Drago nam je što je Jamnica ProSport dio ovog projekta.„ zaključuju iz Jamnice.

ProSport dolazi u tri okusa: limun-grejp, naranča i superfruits (crveno voće), a od ostalih izotoničnih napitaka razlikuje ga palatinoza. Palatinoza je šećer dobiven iz prirodnog izvora, šećerne repice, koji se apsorbira u cirkulaciju sporije od običnoga šećera i na taj način predstavlja dugotrajniji izvor energije. Osim palatinoze, okus superfruits sadržava i L-karnitin koji sudjeluje u staničnim reakcijama pretvorbe energije iz masti pa ga sportaši tradicionalno smatraju energetskim pokretačem.