Ovaj vikend juniori nastavljaju ‘pumpati’ gol razliku kako bi zadržali vodeću poziciju na ljestvici HMNL-a ispred Uspinjača Gimke. Suparnik je Zagreb 92, a Vučković, Novak, Mužar i ekipa jedino što ne smiju je podcijeniti ovu utakmicu. Uz 72 postignuta pogotka smo uvjerljivo najučinkovitija momčad, a posljednje dvije utakmice smo primili samo po jedan gol što je svakako ohrabrujuće za završnicu prvenstva.

U nedjelju kadeti Futsal Dinama dočekuju Fotex Nedeljanec u Martinovci u 14:15 sati. Mi vas sve još jednom pozivamo da budete dečkima ‘šesti’ igrač i pomognete im ostvariti pobjedu u devetom kolu HMNL-a. Do sada su nas koštale ‘dječje’ pogreške, a nadamo se da ćemo ih svesti ovaj put na minimum i slavodobitno podići ruke u zrak nakon posljednjeg zvuka sirene.

U Futsalito ligi Futsal Dinamo 2010 u 9:10 sati u ‘jedinici’ Velesajma igra susret s OŠ Lovre pl. Matačić. Ovo je jedna od onih utakmica kojom se dečki mogu na tablici uspeti među najbolje momčadi i svakako im želimo sreću. Trener momčadi bi čak rekao da je pobjeda u ovoj utakmici neophodna. Odmah nakon, u 9:45 sati, Futsal Dinamo i MNK Fotex Junajted igraju veliki derbi za prvo mjesto. Obje ekipe suvereno otpočetka drže vrh ljestvice bez poraza te su, uz Uspinjača Gimku 09 Bijeli, jedine neporažene u konkurenciji od 16 momčadi. Tko će od ponedjeljka biti vodeća momčad Futsalito lige? Odgovor saznajte svojim dolaskom i podrškom naših ekipa iz Škole futsala.

U nedjelju u ŠRC Tež u 13:45 sati naši prednatjecatelji (2013./2014.) Futsal Dinamo igra protiv vršnjaka iz NK Maksimir. Mi vas sve pozivamo da dođete popratiti utakmicu naših najmlađih i upišete svoje dijete u Školu Futsal Dinama.

U Futsalito ligi za naš klub u godištima 2007./2008. i 2011./2012. utakmice su otkazane, a svim našim polaznicima želimo što brži oporavak te da ih opet, kao i seniore protiv Alumnusa u petak, sljedeći vikend gledamo u majstorijama između dva gola.

#Dinamotosmomi