Seniorska stanka i stanka u Futsalito ligi prije početka ZNS-ovog natjecanja za mlađe kategorije nam donosi nešto siromašniji vikend.

Juniori u sklopu 7. kola HMNL-a igraju u subotu, 25.1., doma protiv Siscie. Uloga favorita je definitivno na našoj strani i ne postoji nijedan razlog zašto pobjednički niz ne bi bio nastavljen. Da zadatak neće biti lak dokazuje stanje na tablici gdje se Fotex, Siscia i Petrinjčica bore da uđu u top 4 momčadi. Na našim dečkima, s druge strane, je pritisak zadržavanja prvog mjesta gdje smo samo bod iznad Bjelovara te bodovno izjednačeni s Uspinjača Gimkom koja ima za nijansu lošiju gol razliku.

U kadetskom HMNL-u, Futsal Dinamo i Zagreb 92 igraju derbi začelja u kojem obje momčadi love svoju prvu pobjedu. Nadamo se da će Nikola Grgić posložiti momčad i na domaćem terenu zabilježiti prva tri boda koja bi definitivno ovoj ekipi donijela novi vjetar u leđa da još jače treniraju i primaknu se kvalitativno klubovima koji su trenutno ispred nas.

Od ostalih kategorija na rasporedu su još samo naši najmlađi. Futsal Dinamo U-7 igra utakmicu Zimske nogometne lige na Velesajmu u Dvojci u nedjelju u 11:25 sati protiv ŠN Kozjak. Dečki već nekoliko utakmica ne znaju za poraz i nadamo se da će se pobjednički niz nastaviti.

#Dinamotosmomi