Nakon reprezentativne stanke, Futsal Dinamo se vraća na parket Doma sportova i to u velikom stilu. Suparnik je MNK Alumnus, utakmica počinje u 18:15 sati u petak (14.2.), a glavni povod je obljetnica povratka imena DINAMO prije točno 20 godina. Kao članovi ovog kluba možemo ponosno, kao i Velimir Zajec onda, reći da ‘Imamo Dinamo’! Vidimo se u ispunjenoj ‘dvojci’.

Juniori nastavljaju dvostruki program. U trećem kolu MNL FER u nedjelju s početkom u 9 sati u Martinovci dečki igraju protiv momčadi ‘je Zakon’ te žele isprati gorak okus prošlog kola kada su pred kraj susreta ispustili dva gola prednosti. U sklopu 1. HMNL počinje play off te su naši juniori, zauzevši drugu poziciju u regularnom dijelu, u subotu (15.2.) u Bjelovaru gdje igraju prvu utakmicu polufinala s početkom u 21 sat. Jukini momci u ovom dvoboju traže proboj u finale, a mi se nadamo da će već u prvomm susretu rezultat otići u našu korist.

U subotu, 15.2., kadeti u popodnevnim satima (14 sati) igraju na istoku grada u gostima kod studenata. Iako je MNK Alumnus domaćin, znamo da na istoku grada imamo mnogo navijača te vas sve pozivamo da ispratite naše buduće juniore, a možda uskoro i prvotimce naše momčadi, do pobjede u 10. kolu HMNL-a.

Ovu nedjelju (16.2.) na rasporedu je ponovno ZNS-ovo natjecanje u futsalu za mlađe kategorije i to 3. i 4. kolo.

Naša U-13 momčad igra u SD Jelkovec. Prva utakmica je na rasporedu u 10:20 sati protiv domaćina Alumnusa. Druga utakmica se igra u 16:10 sati protiv Uspinjača Gimke. Kuglice su se poigrale da su nam ovaj vikend oba suparnika upravo naši najveći sportski rivali. Trenerica Melani neće imati težak zadatak na psihološkom planu u vidu motivacije, ali na terenu se očekuje taktička bitka u kojoj se nadamo da ćemo mi biti ti koji će pospremiti bodove.

Futsal Dinamo U-11 igra u SD Megaton gdje je i domaćin. Utakmice su također u 10:20 te 16:10 sati te ako ste na zapadnom dijelu grada vas pozivamo da podržite naše limače. Suparnici su Futsal škola Zagi i Uspinjača Gimka. Mogu li naši limači produljiti period netaknute vlastite mreže? U jutarnjoj utakmici nas čekaju zamke trenera Zagija, Vedrana Matoševića, a u poslijepodnevnom terminu nas čeka veliki rival s kojim su tekme uvijek napete i pune intenziteta.

Futsal Dinamo U-9 je jedini od naših kategorija u prva dva kola ostvario maksimalni bodovni učinak te se nadamo da će i ovaj vikend nastaviti istim tempom na Velesajmu protiv Futsal škole Zagi (11:40 sati) i Uspinjača Gimke (16:10 sati).

#Dinamotosmomi