U nedjelju, 2.2., u Kutiji šibica naši juniori i kadeti igraju domaće utakmice 8. kola HMNL-a.  I dok je juniorima suparnik Novi Marof koji je u sedam kola ostvario tek jednu pobjedu i jedan remi, kadetima dolazi Uspinjača Gimka koja s 13 bodova na četvrtom mjestu lovi vodeći trojac.

Vedete Alena Jukića u ovom kolu su ponovno favoriti, kao uostalom i u cijelom prvenstvu. Utakmica počinje u 15:30 sati te sve kojima je Trešnjevka blizu pozivamo da dođu pogledati ovu juniorsku utakmicu. Kadeti počinju u 14 sati na istoj lokaciji i vaša podrška za novim bodovima protiv gradskog rivala bi dečkima puno značila. Nikola Grgić se nada da bi uz prisustvo navijača i Uspinjača Gimka mogla biti savladana jer, podsjetimo, u prvom kolu s istim suparnikom smo držali rezultat 1:1 do pred kraj utakmice (rezultat 1:3).

Zagrebački nogometni savez, uz veliku tradiciju, kao novitet uvodi od ove sezone futsal te će se tako na terenima u SD Jelkovec, NC Šalata Velesajam i SD Megaton gdje su redom domaćini Alumnus Sesvete, Uspinjača Gimka i Futsal Dinamo. Tako će i naš klub u sva tri godišta (U-9, U-11 i U-13) nastupiti na povijesnim prvim futsal utakmicama u sklopu ZNS-ovog natjecanja.

Tako će naša U-9 momčad narednih mjeseci igrati svaka dva tjedna utakmice u NC Šalata protiv svojih vršnjaka, a već u nedjelju možete doći na Velesajam u Paviljon 1 i pogledati Futsal Dinamo protiv Trešnjevke u 13:40 sati te protiv momčadi Zagreb 92 u 15:40 sati. Momčad vodi trener Dominik Tadić, a dečkima će ovaj dodatni fond od minimalno 14 utakmica u dvokružnom sistemu sa sedam klubova donijeti još više radosti, igranja, i što je najbitnije, iskustva.

Futsal Dinamo U-11 pod vodstvom Darija Posarića će imati najprije veliku konkurenciju unutar same ekipe budući da se jako puno djece bori za prvi sastav. Prva dva protivnika u nedjelju će im biti Hrvatski dragovoljac u 12:50 sati te Zagreb 92 u 15:20 sati. Sve utakmice ovog godišta će se igrati pod organizacijskom palicom našeg kluba u SD Megaton, a uz već spomenute klubove će tu još nastupati i Sesvete, Uspinjača Gimka, Futsal škola Zagi, Dubrava Tim Kabel i Kustošija.

Futsal Dinamo U-13 vodi Melani Mihić, a škvadra koja je zagazila u pionire ove sezone će svoje utakmice pod okriljem ZNS-a igrati u SD Jelkovec. Prvi suparnici u nedjelju našem klubu će biti vršnjaci iz Hrvatskog dragovoljca u 12:50 sati te ekipe Zagreb 92 u 15:20 sati.

Sve utakmice naših mlađih kategorija se igraju 2. veljače u nedjelju na raznim lokacijama diljem grada, a mi vas pozivamo da ih podržite ukoliko ste u mogućnosti.

#Dinamotosmomi