U nedjelju u 20 sati završilo je humanitarno-aukcijsko nadmetanje između Teama Činda i Teama Grbi. I, konačni rezime je – podjela bodova! Naime, Činda i njegovi suigrači odnijeli su pobjedu u 5 duela, a Grbi i njegovi suigrači u četiri. No, Grbijevi suigrači prodali su svoje dresove za 13.713 kuna, a Čindini za 12.642 kune.

Tako da na kraju imamo najpošteniji ishod i ukupni rezultat – 1:1.

Najpošteniji ishod

Najpošteniji ishod: Team Činda vs Team Grbi 1:1

Ukupno se samo od prodaje dresova za sada sakupilo 26.355 kuna, a apsolutni rekorder je mladi Luka Bjelić (Team Grbi) čiji je dres prodan za 3.200 kuna. Za četvoricu dresova brojka je dosegnula 2.000 ili više kuna.

Uz licitiranje za dresove, svi naši pratitelji mogli su i još uvijek mogu uplatiti pojedinačne donacije na jedinstveni račun kojeg je Goričani Humanitarka otvorila samo za ovu namjenu HR9524840081502022881 (za uplate iz inozemstva SWIFT: RZBHHR2X).

Uplatnica Dinamo za Petrinju

Podsjećamo, sav prikupljeni iznos na aukciji donirat će se za kupnju građevinskog materijala i obnovu kuća u Petrinji u suradnji s Bad Blue Boysima.

No, akcija Dinamo za Petrinju traje i dalje. Trenutno se licitira za trenirku našeg trenera Alena Jukića, a priča se po kvartu da nas večeras (od 20 sati) očekuje jedna prava aukcijska poslastica…

Uz to, Plavi se okreću prvenstvenom dvoboju protiv Univesitasa, kojeg igramo na 21. obljetnicu povratka Svetog Imena. 14. veljače u 15 sati u Domu sportova II.