Zahvala svim navijačima na kraju godine običaj je kojeg poštuju i koriste svi sportski klubovi, trenutak je to u kojem se uz par jednostavnih rečenica zahvaljuje navijačima na podršci, u kojem se obično izražava zadovoljstvo postignutim u godini na isteku i izražava nada u još bolje rezultate u sljedećoj godini. Nemojte nas krivo shvatiti zahvalni smo i mi kao klub svim navijačima koji su nas gledali i podržavali kroz ove dvije godine. Ali postoji jedna zahvala i obaveza koja je malo drugačija od pukog nabrajanja rečenica i kurtoazne zahvale svima navijačima na potpori.
To je zahvala kluba onima bez kojih Futsal Dinamo ne samo da ne bi imao smisla, nego ne bi ni postojao. To je zahvalnost našim volonterima, navijačima i vlasnicima ili jednom riječju: Članovima. 1325 u protekloj godini, ljudima koji su za svoj klub odradili sve ono za što neki drugi plaćaju značajne iznose novca raznim agencijama, vanjskim suradnicima, stručnjacima. Vlasnici kluba, ljudi koji nisu samo navijači nego volonterski odrađuju sve što je klubu potrebno da bi mogao funkcionirati, dugačak je popis svega što ste vi članovi odradili za svoj klub u protekloj godini ne očekujući za uzvrat ništa osim zalaganja u svakoj utakmici i svakom treningu.
 Ne zaboravimo ni financijski aspekt, jednostavnom računicom dolazimo do podatka da je samo uplatom vaših članarina klub uprihodio preko 100 000kn, da ne govorimo da su sve godišnje ulaznice kupili članovima, da ne spominjemo da je 80% navijača koji kupuju pojedinačne ulaznice učlanjeno u klub, a posebno da ne spominjemo koliko bi klub plaćao sve one sitne poslove koje su naši članovi odradili volonterski. Omogućilo nam je to da se koncentriramo na sportski aspekt više, nego u slučaju da vas članova nema i da na svaki poziv i potrebu niste odgovorili i pomogli svom Dinamu.
Futsal Dinamo je klub u kojem nema prvih i drugih, nema elitnih i nebitnih, niti jednakih i jednakijih. U našem Dinamu vidjet ćete najstarijeg člana kako nakon utakmice skuplja smeće s tribine, predsjednika kluba kako uređuje dvoranu prije utakmice, a na stotine vas kako se izmjenjujete na poslovima koje treba odraditi da bi klub funkcionirao. Svemu tome svjedočili smo mi koji smo malo više uključeni u život i rad kluba i to je ono što nam daje motiv i želju da nastavimo dalje, ne samo obaveza prema vama, nego i zadovoljstvo druženje i služenja našem zajedničkom cilju: Jakom i ponosnom Dinamu. Klubu koji ne mora kucati na vrata moćnika i „žicati“ koju kunu da bi mogao funkcionirati. Klubu gdje smo svi isti i jednaki i gdje je iznad svega zajedništvo i čast.
 Svim našim članovima od srca zahvaljujemo na svemu učinjenom do sad, a za sljedeću godinu vas nećemo pozivati da nastavite isto, to vi znate bolje od nas. Član Dinama! Kako to jednostavno a ponosno zvuči. Nastavljamo gdje smo stali i u 2016. Na putu prema najboljem klubu…

DINAMO TO SI TI!