Ovih dana prostor ćemo posvetiti i našim sponzorima, podsjetiti se na razloge podrške članskom klubu te što im znači suradnja s Futsal Dinamom. Popis ponosnih sponzora Futsal Dinama možete pronaći OVDJE, a tekstove u kojima ih predstavljamo kroz zanimljive priče, OVDJE.

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti jednog od tehničkih sponzora kluba, čiji rad značajno doprinosi vidljivosti Futsal Dinama na internetu. Zona Dinamo najveća je online zajednica navijača Plavih te nam je izuzetno drago što je i naš klub pronašao svoje mjesto na njihovoj platformi.

S obzirom kako prije pojave Zone Dinamo nije postojala nijedna tako obuhvatna online zajednica među Dinamovcima, suradnju smo objeručke prihvatili uvjereni kako iz cijelog projekta mogu izaći samo lijepe i pozitivne priče za naše navijače. Stoga smo kontaktirali popularnog Dedu da nam objasni što Zonašima znači suradnja s našim klubom, a Deda je, u maniri pravog forumaša, objasnio kako stoje stvari!

„Prije svega, treba reći da je Zona Dinamo inicijativa neformalnog karaktera skupine volontera sa svih strana svijeta, zaljubljenika u plavu boju i iskrenih fanatika koji svaki dan žive Dinamo. Osnovni cilj Zone je promicanje imena Dinamo u javnosti. Za to koristimo sredstva u vidu raznih internet platformi – forum, Facebook, Instagram, Twitter, YouTube kanal. Zadani cilj provodimo raznim načinima – animiranjem, poticanjem i okupljanjem svih navijača Dinama, informiranjem o dnevnim događanjima vezanim uz klub, educiranjem navijača o slavnoj povijesti kluba, organiziranjem i sudjelovanjem raznih aktivnosti (sportskih i humanitarnih). Naš slogan “SVE NIJANSE PLAVE” kazuje kako smo otvoreni za suradnju sa svim Dinamovcima bez obzira na njihova politička, vjerska i druga opredjeljenja kao i na poglede o budućnosti ustroja kluba. Suradnja s MNK Futsal Dinamo se, shodno navedenim aktivnostima i principima, otvorila sama po sebi, kao dobar dan!“

Danas Futsal Dinamo na Zoni ima svoju vlastitu sekciju gdje možete pronaći sve novosti vezane uz rad kluba, ali i više toga. To je mjesto usijanih rasprava o utakmicama, igračima, pojačanjima i o svemu drugome što dolazi uz rad jednog kluba, a nerijetko se „iskopaju“ i anegdote iz kratke, ali bogate povijesti Futsal Dinama. Deda se za našu web-stranicu prisjetio i kako je došlo do početka suradnje između Zone i našeg kluba

„Osmijehom. Zona Dinamo nije komercijalni projekt, već projekt iskrene i bezgranične ljubavi prema plavoj boji, tako da komercijalna korist ne postoji. Dapače, sve troškove vezane uz Zonu Dinamo snosi već spomenuta grupa volontera. Isplativost za nas je to što uspijevamo okupiti sve veći broj Dinamovih navijača u interakciji preko navedenih platformi. Futsal Dinamo su osnovali navijači, Futsal Dinamo jesu navijači i biti na usluzi voljenom klubu naša je dovoljna nagrada. Većina nas članovi smo Futsal Dinama od samog početka i njegov sastavni dio. Ako dozvolite, rekli bismo da su Zona Dinamo i Futsal Dinamo “prsta dva jedne ruke”.

Futsal Dinamo rado se odazvao svaki put kad je Zona Dinamo organizirala natjecanja i druge aktivnosti za Dinamovce. Drago nam je što je glavna nagrada na jednom od tih natjecanja bio upravo dres prve momčadi Dinama te se radujemo planiranim aktivnostima u budućnosti!

„Zona Dinamo je izuzetno zadovoljna dosadašnjom suradnjom s Futsal Dinamom i iskreno se nadamo kako ćemo istim koracima nastaviti u budućnosti. Uvijek ćemo podržavati Futsal Dinamo, kako na tribini, našim članstvom, tako i na našim platformama. Isto tako vjerujemo kako ćemo zajedničkim radom poticati i inicirati nove akcije, bile one sportskog, nagradnog ili humanitarnog karaktera, kao što smo to radili posljednjih godinu i pol dana. Za kraj, ponavljamo još jednom, Futsal Dinamo i Zona Dinamo su “prsta dva jedne ruke” – silne Dinamove!“

Hvala Dedi na lijepim riječima, a mi jedva čekamo da se loptaška natjecanja nastave te da Zona ponovno zaživi u punom sjaju upisima Dinamovaca!