Seniorska momčad Futsal Dinama ovog vikenda gostuje u Splitu, a natjecanje u Županijskoj ligi nastavljaju i naše mlađe selekcije. Prvi će na teren izaći naše dvije juniorske momčadi (mlađi i stariji) koji će se sučeliti u međusobnom dvoboju s početkom u 8.30. Mlađi juniori u prvom su kolu bili bolji od Kozakiva (5:3), dok su stariji odigrali 0:0 protiv Rugvice. Bit će ovo zasigurno zanimljiv dvoboj u kojem će i jedni i drugi pokušati dokazati kako su upravo oni jača strana Dinamovih juniora.

Nakon njih na rasporedu su naši kadeti koji su u prvom kolu svladali Rugvicu (3:1), a u subotu u 9.30 sučelit će se s momčadi Nacionala I koji će biti pravi izazov za naše mladiće, u utakmici u kojoj će morati pokazati najbolje od sebe ne bi li i nakon drugog kola zadržali maksimalan učinak.

Na samom kraju ovog sportskog dana, točnije u 21 sat naša će U-21 momčad odigrati susret protiv Golog Vrha u kojem će pokušati doći do svoje prve pobjede. Sve utakmice na rasporedu su u subotu, u Sutinskim vrelima.

Nadamo se dobrim vijestima i nastavku sjajnih rezultata Dinamovog podmlatka.