Nakon velike pobjede u Splitu, do koje smo stigli pogotkom Kristijana Čekola sa zvukom sirene, naša momčad nema mjesta za odmor već se okreće novom izazovu – posljednjem kolu regularnog dijela prvenstva kojeg u petak (3. srpnja) s početkom u 20:00 igramo protiv gradskog rivala, Uspinjače Gimke!

Iako, nažalost, gledatelji nisu dozvoljeni u Dvojci Doma sportova, utakmica će se izravno prenositi na našem YouTube kanalu.

Utakmica je prvotno trebala biti odigrana u četvrtak, uz izravni prijenos na Areni Sport, no jučerašnjom odlukom Komisije za mali nogomet, sve utakmice posljednjeg kola regularnog dijela prvenstva moraju se igrati u isto vrijeme, u petak u 20:00.

Futsal Dinamo će pobjedom u toj utakmici osigurati nositeljsko mjesto u doigravanju, a tri boda (pa čak i bod) mogu nam donijeti treće mjesto, ovisno o rezultatu utakmice Vrgorac – Crnica. S obzirom na to da je Uspinjača Gimka sigurna šesta, s trećim mjestom bismo gledali reprizu prošlogodišnjeg četvrtfinala, ovaj put na jednu utakmicu…

No, o tom, potom.

S obzirom na to da publike neće biti, Bad Blue Boysi nastavljaju akciju kupnje “virtualnih” ulaznica uz minimalnu donaciju od 10 kuna na što im se neizmjerno zahvaljujemo. Ti potezom, naša navijačka Grupa još je jednom potvrdila ljubav prema svojem klubu, a mi ćemo im se odužiti maksimalnim trudom i zalaganjem te, vjerujemo, pobjedom… i to ne samo u utakmici posljednjeg kola regularnog dijela prvenstva.

UPLATNICA – FD DONACIJA