Novo Vrijeme svadalo je Futsal Dinamo s 3:1 u Sutinskim vrelima. Dinamo je odigrao odlično prvo poluverme, no Makarani su nas ponovno dobili.

U prvom dijelu gledali smo jednu od najboljih utakmica ove sezone. Na obje strane bilo je pregršt prilika, pogođenih okvira gola, no Plavi su na odmor otišli s dva gola zaostatka.

Prve prilike na utakmici imali su Kristian Čekol i Mihovil Prgomet u istom napadu, a potom je Dinamo odigrao možda i najbolju akciju na utakmici. Nakon akcije Čekola i Davora Kanjuha, Kanjuh je poslao dijagonalu za Hrvoja Penavu koji udara iz prve, no lopta je odsjela na prečki Baškovićevog gola.

S prečkom su uzvratili Makarani nakon udarca Ante Kosora.

Nikola Badrov večeras je odigrao možda i najbolju utakmicu u plavom dresu. Nakon što je izmiješao protivničku obranu uposlio je Čekola koji je umjesto u praznu mrežu pogodio stativu.

Uslijedile su prilike s obje strane, a u 10. Igor Osredkar pogađa za 1:0 Makarana. Isti igrač je dvije minute kasnije udvostručio prednost gostiju nakon akcije iz kornera.

U 15. šesti faul za Makarane. Međutim, udarac sa šesti i pol metara, na mjestu gdje ga je Jakov Mudronja izborio, Kristijan Grbeša nije bio precizan. Minutu kasnije, Mudronja je promiješao gostujuću obranu, no pogodio je još jednu stativu. S okvirom gola uzvratio je kapetan gostiju, Mate Vuković.

Dinamo u nastavak ulazi fantastično, Badrov je još jednom slomio suparnike, opalio, pogodio prečku, a iz blizine Mihovil Prgomet pogađa za 1:2. No, dvije minute kasnije Toni Jelavić bombom s desne strane pogađa za konačnih 3:1.

Drugo poluvrijeme nije bilo aktivno kao prvo, Dinamo je u završnici pokušao s golmanom-igračem, no nismo uspjeli zabiti. Ovo je bila 10. uzastopna utakmica u kojoj nismo uspjeli svladati Novo Vrijeme. Veselimo se susretu u doigravanju…

U idućem kolu gostujemo u Dubrovniku protiv Squarea, 5. veljače 2021.

Dinamo – to si ti!