Pred nama je vrlo zanimljiv rasplet sezone, u kojem nas tri boda dijele od sigurne titule. Nedavnim derbijem u Rugvici, gdje je istoimeni domaćin rezultatom 8-2 svladao MNK Agram Extreme knjiga je pala na samo dva slova budući da su ovim porazom Agrameri ostali i bez teoretskih izgleda za prvo mjesto.

Upravo je Agram Extreme naš sljedeći protivnik. U velikom gradskom derbiju koji će se odigrati u ponedjeljak 20.4.2015 u 20:30 sati u Fusio centru na Velesajmu naši će dečki pokušati iskoristiti prvu meč loptu te pobjedom osigurati naslov prvaka. Ne treba niti sumnjati da će Agrameri učiniti sve što je u njihovoj moći kako ne bi gledali veliko slavlje Dinama u svojoj dvorani. Treba reći kako nas ne očekuje niti malo lagan zadatak budući da je riječ o ekipi koja u svojim redovima ima nekoliko igrača koji su već osjetili čari prvoligaških parketa, a gotovo su svi široj publici poznati iz malonogometnih turnira u Zagrebu i okolici. Na oprez poziva i iskustvo iz prvog dijela sezone kada smo u tijesnoj i izjednačenoj utakmici slavili s 4-3, iako je rezultat vrlo lako mogao otići i na drugu stranu. Ako u Fusio centru stignemo do sva tri boda titula je u našim rukama, a u svakom drugom scenariju rasplet će donijeti predzadnje 13. kolo kada nam u goste stiže jedini preostali konkurent, MNK Rugvica.

Nadamo se kako će naši igrači svoj dio posla obaviti već u ponedjeljak kako bi dvoboj s Rugvicom bio lišen rezultatskog naboja te poslužio kao veliko slavlje, ali i kao generalna proba za velike okršaje koji nas očekuju u doigravanju za prvu ligu. Nikako ne treba podcjenjivati goste iz istočnog dijela grada koji su se u zimskom prijelaznom roku pojačali i najavili napad na vrh, nadajmo se kako im naši dečki neće ponuditi slamku spasa u toj borbi u kojoj će nam i neriješeni rezultat u izravnom dvoboju biti dostatan za trofej.

Taj susret na rasporedu je idući vikend (24-26.4.), a o mjestu održavanja i satnici obavijestit ćemo vas naknadno kada dobijemo službenu potvrdu.