U utorak 18. lipnja s početkom u 19 sati u Dvojci zagrebačkog Doma sportova. održana je skupština Futsal Dinama.

Okupljenim članovima Futsal Dinama prvi se obratio predsjednik Futsal Dinama Nikola Milojević: „Ponosan sam na klub s ovim peharima. Ponosan sam na ljude koje imamo u klubu i oko kluba. Slobodno ću reći da imamo najbolji stručni stožer.  U našem sastavu sada imamo i svjetske prvake. Škola futsala raste i na tom polju možemo biti primjer drugima“

Tajnik kluba Sebastian Sobota predstavio financijsko izvješće: “Dogodio se rast u prihodima i rashodima, ništa od toga ne bi bilo moguće bez vas. Zahvaljujem svima koji su se učlanili, kupili godišnju ulaznicu, postali Plavi prijatelj ili kupili klupski artikl.”

Nakon financijskog izvještaja, na red je došao i onaj sportski kojeg je predstavio trener prve momčadi Matija Đulvat. U sportskom presjeku sezone, trener Đulvat istaknuo je kako je ona bila najuspješnija u povijesti.

“S nama sjede Svjetski sveučilišni prvaci, što je pokazatelj koliko se dobro radi u Futsal Dinamu i koliko je svjetla budućnost. Ponovili smo uspjeh osvajanja prvenstva i osvojili smo superkup, nažalost u kupu smo ispali u polufinalu na šesterce. Smatram kako je ovo najuspješnija sezona u povijesti.

“Pranjić i Fotak odradili su odličnu sezonu u Novom Marofu, manje sredine prepoznale su da je naš put, pravi put i sad nas pitaju za savjete o razvoju mladih igrača.

Rad Škole futsala predstavio je voditelj Škole futsala trener Nikola Grgić: “Pioniri su obranili naslov prvaka, kadeti su bili treći, dok su juniori osvojili drugo mjesto. Priključili smo pet trenera koji su prošli naš kadetski i juniorski pogon, moram izdvojiti 12 igrača u reprezentacijama. Sljedeći tjedan očekuje nas ljetni kamp na Krku.”

Nakon Škole futsala došao je red na Izvještaj o organizacijskom i logističkom segmentu.

“Godinu smo počeli u Sisku, dobili smo čast organizirati utakmicu Hrvatska – Poljska, organizirali smo majstoricu protiv Olmissuma, dogodila se greška koja se neće ponoviti. Dobili smo plaketu zahvalnosti za prijateljstvo, podršku i nesebičnu pomoć od naših prijatelja iz Judo kluba FUJI,” rekao je tajnik Sobota i nastavio o predstojećim aktivnostima:

“Očekuje nas večera za Plave prijatelje, stižu neki noviteti po tom pitanju. Domaćini smo Superkupa koji će se održati nakon Svjetskog prvenstva. Što se tiče Lige prvaka kandidirali smo se za domaćinstvo, a 4. srpnja očekuje nas ždrijeb u Nyonu.”

Pitanja Skupštinara

Nakon završnog izlaganja tajnika Sobote otvorena je točka za pitanja skupštinara, a u nastavku ćemo izdvojiti neke od najzanimljivijih odgovora:

“Dom sportova kreće u renovaciju tako da će Futsal Dinamo svoje domaće utakmice igrati u KC Dražen Petrović, SD Sutinska vrela ili u SD Dubrava,” rekao je Sobota, a Đulvat je odgovorio na pitanje o potencijalnim dolascima i odlascima

“Kristijan Postružin napustio je Futsal Dinamo, no naravno postoji mogućnost da još jedan igrač napusti klub”, rekao je Dinamov terener.

“Prosjek na domaćim utakmicama u regularnom dijelu bio je između 800 i 1000 gledatelja na tribinama. Cilj je da u novoj sezoni imamo još više gledatelja.”

Budi uz svoj Futsal Dinamo 

Dinamo – to si ti!