U četvrtak, 8. srpnja, nakon Izvanredne izborne skupštine Futsal Dinama u Pivani Zagrebačke pivovare održala se donatorska večera za sve Plave prijatelje kluba koji su svoju ‘ratu’ uplatili u periodu od 1. srpnja 2020. do 1. lipnja 2021.

večera za plave prijatelje

Večera za Plave prijatelje u Pivani Zagrebačke pivovare

Samim time zaključena je prva sezona ‘plavog prijateljstva’ koja nam je pomogla da suočeni s pandemijom koronavirusa koja izaziva bolest COVID-19, najtežu godinu u povijesti kluba završavamo na pozitivnoj ‘nuli’.

Ovim putem Futsal Dinamo još se jednom zahvaljuje svim Plavim prijateljima – pojedincima, obiteljima, grupama navijača, firmama, obrtima, udrugama, ugostiteljskim objektima i ostalima – koji su sudjelovali u ovoj akciji i donirali klubu koji pripada njegovim članovima.

Samim time Plavi zid koji je krasio našu dvoranu prošlu sezonu spremit će se na sigurno mjesto, a tko zna, možda jednoga dana bude ponovno izložen kada ćemo se prisjećati povijesti našega Kluba.

Od 1.7. 2021. kreira se novi Plavi zid na kojem će biti svi plavi prijatelji koji su uplatili donaciju od 1.500 kuna do 1.6.2022. godine.

Taj zid na našim će utakmicama i na našoj web stranici stajati od Šalate 2021. sve do kraja sezone 2021./22.

Osim objave imena na plavim zidovima (ako će to Plavi prijatelji htjeti), Futsal Dinamo će svim donatorima u znak zahvalnosti omogućiti:

  • godišnju ulaznicu za sezonu 2021/22
  • personalizirani dres prve momčadi kluba
  • poziv na donatorsku večeru (datum će biti objavljen naknadno)