Ovih dana prostor ćemo posvetiti i našim sponzorima, podsjetiti se na razloge podrške članskom klubu te što im znači suradnja s Futsal Dinamom. Popis ponosnih sponzora Futsal Dinama možete pronaći OVDJE, a tekstove u kojima ih predstavljamo kroz zanimljive priče, OVDJE.

Oktal Pharma jedan je od naših sponzora koji ovih dana radi prekovremeno. Utemeljena 1992. godine, ova drogerija danas posluje u pet država, posluje s preko 1000 ljekarni diljem Hrvatske i surađuje s bolnicama. Postala je i dio Walgreens Boots Alliance internacionalne grupacije koja se bavi zdravljem i ljepotom.

Naš sponzor radi punom parom kako bi za vrijeme pandemije koronavirusa osigurao pravovremenu dostavu i opskrbu svim zdravstvenim institucijama te zbog toga zaslužuje posebne pohvale. Također, Oktal Pharma nedavno je potvrdila svoj društveno-odgovorni karakter te je donirala 100.000 kirušrkih zaštitnih maski Stoižeru civilne zaštite. Iz Oktal Pharme ističu nadu da će ovaj napor pomoći u osiguravanju dovoljnog broja zaštitne opreme za sve djelatnike u zdravstvu koji se u ovoj krizi suočavaju, između ostalog, i s nestašicom nužnih sredstava za rad.

Izrazito nam je drago da je Oktal Pharma prepoznala sport kao čimbenik socijalizacije i zdravlja i ponosni smo što su za jednog od svojih partnera odabrali i Futsal Dinamo.

Jedan od najpopularnijih klupskih video uradaka je onaj u kojem naša fizioterapeutkinja Tina Krmpotić pojašnjava proces pripreme i oporavka igrača, a koji smo realizirali baš uz pomoć Oktal Pharme.