Olmissum je poveo u polufinalnoj seriji svladavši Futsal Dinamo 3:1. Domaćini na kraju zasluženo slave, a mi se okrećemo uzvratu koji se u petak, 7. svibnja igra u Zagrebu u 18 sati. Vjerujemo u pobjedu i majstoricu jer – mi smo Dinamo!

Prvih 17 minuta utakmice bilo je potpuno izjednačeno, s tek po nekoliko ozbiljnijih prigoda na obje strane. Prvo je zaprijetio Kristijan Grbeša iz prekida, a na drugoj strani dobru šansu imao je Nikola Pavić. Dinamo je odlično zaprijetio preko Tonija Vučkovića, a Olmissum uzvraća prigodom Valerija Jurića. U 16. Vučković se našao u još jednoj odličnoj šansi, ali lopta nije pronašla put do Luketinove mreže.

I baš kada se činilo da je Dinamo nešto malo konkretniji u ovoj al pari utakmici, Olmissum je poveo. Duje Kustura prvo je nakon akcije iz kornera pogodio stativu, a iz odbijanca ugurao loptu u gol. Minutu kasnije, Olmissum pogađa drugi na gotovo identičan način. Sekulić je pogodio prečku, a iz odbijanca Jurlina pogađa za 2:0.

Nikola Badrov otvorio je drugo poluvrijeme s dobrom šansom, no domaćini su potom preuzeli kontrolu nad utakmicom, a Sekulić je zabio za 3:0 i doveo Olmissum na prag pobjede. Najbolji pojedinac Modrih u nastavku je bio Mario Herceg, a Dinamo je smanjio u 39. kada je Mihovil Prgomet zabio u igri s golmanom igračem.

Dečki, glavu gore.

Još smo tu. Idemo po pobjedu u uzvratu!

Dinamo – to si ti!