Futsal Dinamo ispao je iz Kupa. Bolji je sa 5:3 bio Olmissum na omiškom Ribnjaku. Iako su Plavi vodili s 2:0, nisu uspjeli zadržati vodstvo. Olmissum je i treću godnu zaredom izbacio Dinamo iz Kupa.

Preokret u prvom poluvremenu

Stvari su krenule sjajno za Dinamo. Već nakon pet minuta odigrana je sjajna akcija. Kristian Čekol je s lijeve strane dodao do Davora Kanjuha na drugoj stativi koji je piknuo domaćeg golmana za vodstvo. Par minuta kasnije Plavi su dočekali kontru. Jakov Mudronja ukrao je loptu i dugo ju vukao. Dodao je za Filipa Novaka koji je s lijeve strane našao rupu u domaćem bloku i donio nam velikih 0:2.

Veselje nije dugo trajalo. Dvije minute kasnije bio je prekid za goste koji su odigrali košarkašku akciju. Ona je oslobodila Antoniju Sekuliću šansu za šut, a on to ove sezone ne oprašta. Pet minuta prije kraja Plavi su izgubili loptu u izgradnji napada. Spremno je to dočekao Nikola Pavić koji je s 10 metara zakucao loptu u mrežu.

U završnici prvog dijela obje ekipe odlučile su se na igru s golmanom-igračem. To se isplatilo Olmissumu kada su probili lijevu stranu i ubacili nisku loptu, a Mateo Mužar je loptu skrenuo u naša vrata.

Domaćin zbio svoje šanse

Imao je Dinamo i u nastavku šansi, ali su Omišani bili nemilosrdni. U 23. minuti Alen Marić je iskoristio loše dodavanje u zadnjoj liniji i domaćin je prvi put došao do dva razlike. Dvije minute kasnije Sekulić je zabio još jedan gol i odveo Olmissum na velikih 5:2.

Dinamo je pokušavao i iz “normalne igre” i s igračem-golmanom. Dobre situacije imali su i Čekol i Mudronja, ali je jedino Novak uspio smanjiti na 5:3. U zadnjoj dionici utakmice Olmissum se sjajno branio protiv igrača viška i uzeo pobjedu te prolaz na Final four.

Mi se okrećemo Futsal Puli s kojom igramo zaostali susret 1. HMNL.u utorak u 18 sati.

Dinamo – to si ti!