U petak (3. srpnja) s početkom u 20 sati, Futsal Dinamo i Uspinjača Gimka igraju posljednju utakmicu regularnog dijela prvenstva prije početka doigravanja koje počinje već 7. srpnja!

Zbog preporučenih mjera, utakmica se igra bez publike, no, prenosit će se u izravnom prijenosu na našem YouTube kanalu uz komentatorski dvojac od kojih će stručni posao ponovno odraditi naš legendarni Mićo Martić.

Novost u odnosu na prošlu utakmicu (AFCU) je organizirano gledanje tekme ni manje ni više nego u CB Maratonac, koji se nalazi na Trgu Krešimira Ćosića. Dovoljno blizu Dvojke da naši igrači čuju „žamor“ svojih navijača i, vjerujemo, zveckanje Žujinih krigli i pokoji „Dinamo, Dinamo“ nakon kaj zabijemo gol….

Podsjetimo, kao i za prošlu tekmu, Bad Blue Boysi su organizirali kupnju „virtualnih“ ulaznica uz simboličnu donaciju od minimalno 10 kuna (svi donatori mogu nam se javiti u inbox te ćemo im poslati virtualnu ulaznicu i polusezonski program utakmica).

UPLATNICA – FD DONACIJA

Osim putem mobilnog ili Internet bankarstva, ulaznice možete „kupiti“ i u Ilici 37 u Bad Blue Boys Fan Shopu (i pritom možete nabaviti novi asortiman odjeće naše navijačke Grupe) ili na rukometnom Dugave kupu koji u četvrtak kreće na terenima OŠ Dugave (i pritom pogledati odličan rukometni turnir).

Gledamo se na YouTubeu jer…

Dinamo – to si ti!