U 14. kolu 1.HMNL u petak (26. veljače) gostujemo kod Osijeka u dvorani Zrinjevac. Utakmica Osijek – Dinamo počinje u 18 sati, a prenosi je domaćin na svojoj Facebook stranici.

Iako je jedini slavonski prvoligaš posljednji na tablici, radi se kvalitetnoj ekipi koja je s 5:1 na domaćem terenu svladala jaki Universitas te remizirala s Novim Vremenom, Crnicom, Uspinjačom, Squareom i, naravno, Futsal Dinamom u Sutinskim vrelima (0:0). U utakmici u kojoj su obje momčadi imale svoje prigode, ali golova nije bilo…

Osijek je pet kola prije kraja pet bodova udaljen od “zone spasa” te im utakmica u petak ulazi u domenu onih “biti ili ne biti”. No, s jednakim motivom u dvoboj ulaze Zagrebački plavi. S nova tri boda možemo se učvrstiti na trećem mjestu, a možda skočiti i na drugo.

Lagano neće biti, pogotovo jer nam zbog kartona fale Davor Kanjuh i Mihovil Prgomet. No, naši mladi asovi Mateo Mužar i Jakov Mudronja već su potvrdili svoju kvalitetu i da im preuzimanje odgovornosti ne predstavlja nikakav problem.

Osijek - Dinamo

Osijek – Dinamo, bitna tekma za obje momčadi

Nakon Osijeka slijedi reprezentativna pauza, a sredinom ožujka dočekujemo Vrgorac. Tko zna, možda se do tada (barem djelomično) otvore i tribine…

>> Kalendar natjecanja za 2021. godinu!

Dinamo – to si ti!