Juniori su i u osmom kolu ostvarili visoku pobjedu – ponovno rekordnu. Rezultatom 14:1 savladan je Novi Marof, a Vučković ne prestaje isporučivati petarde i Novak poker golova svojim suparnicima. I dok smo, gledajući prošlo kolo juniore, mislili da bolje ne može, oni su nas ovaj vikend razuvjerili i priredili gledateljima još bolju predstavu. Nadamo se da će u drugom dijelu sezone dečki nastaviti u izvrsnoj formi i zadržati prvo mjesto na ljestvici.

Kadeti su poraženi rezultatom 4:1 od Uspinjača Gimke i ostali na jednom osvojenom bodu u osam kola. Ne možemo se oteti dojmu da dečki mogu puno više, osobito jer nijednu utakmicu nismo bili uvjerljivo nadigrani. Vjerujemo da uz malo sreće naše kadete uskoro čekaju i prve pobjede u sklopu HMNL-a.

Ovaj vikend je započela i Futsal liga ZNS-a, a prve povijesne utakmice su odigrale i kategorije Futsal Dinama; U-13, U-11 i U-9.

U Jelkovcu naša U-13 momčad zbog mnogo izostanaka je odigrala dva kola bez zamjene. Tako je sav teren pao na Patrika Ozimca, Gabriela, Bosaka, Filipa Gašparovića, Dominika Gašija i Alana Novoselca. Dečki su u prvom kolu poraženi rezultatom 5:0 od Hrvatskog Dragovoljca. Suprotno predviđanjima zbog mogućeg umora i nedostatka rotacije u momčadi, u drugom kolu pobijeđen je Zagreb 92 na krilima Filipa Gašparovića koji je postigao dva gola dok su mu se na listi strijelaca pridružili i odlični Gabriel Bosak te Dominik Gaši.

U Megatonu, gdje je naš klub domaćin, naša U-11 momčad je odigrala dvije fantastične utakmice gdje u 80 minuta nije primila nijedan pogodak uz odlične vratare Ivana Vnučeca i Maksima Rakasa. U prvom kolu dečki su bili bolji od vršnjaka iz Sigeta; Hrvatskog dragovoljca. Igrač utakmice je bio sve bolji Josip Malarić, a golove su još postigli i Toni Papić, Filip Martinović, Lukas Lalić, Roko Stanzl te Šime Bračić koji je sjajnim potezom načeo suparnika. U drugom kolu, unatoč odličnim prilikama na obje strane i frenetičnom navijanju roditelja na tribinama, mreže su mirovale u susretu između Futsal Dinama i Zagreb 92. I dok je pobjeda mogla otići na bilo koju stranu, na kraju su se tresle samo vratnice.

Na Velesajmu u ‘jedinici’ Futsal Dinamo U-9 je ostvario dvije velike pobjede. Trešnjevci su u prvom kolu zabijali Roko Skorić i Antonio Čuljak po dva pogotka, a u drugom kolu im se na listi strijelaca priključio i Vito Šverko. Dečki su najprije pobijedili rezultatom 4:2 Trešnjevku da bi sličnim rezultatom uz primljen pogodak manje bili bolji od ekipe Zagreb 92. Treba istaknuti da za samo 3 primljena pogotka u 80 minuta je zaslužan i odlični Niko Krešić koji je branio sve i moguće i nemoguće te zaslužuje možda i epitet najboljeg igrača naših zagića.

Još puni dojmova, jedva čekamo sljedeće utakmice za dva vikenda u sklopu ZNS-a.

#Dinamotosmomi