Petak je već bio najava odličnog vikenda za naš klub. Futsal Dinamo je svladao drugoplasirani MNK Square rezultatom 3:1 te se nalazi samo jedno mjesto ispod spomenutog protivnika.

Juniori su na pogon Mužara, Vučkovića i Novaka savladali MNK Jesenje rezultatom 6:4 te ostali i dalje neporaženi. Nakon našeg ranog vodstva, Jesenje se budi i okreće rezultat u svoju korist. Međutim, na poluvrijeme se otišlo rezultatom 2:2 pogotkom Vučkovića koji je još učvrstio prvo mjesto na ljestvici strijelaca. Sredinom drugog poluvremena drugi put dolazimo u vodstvo da bi ekspresno u jednoj minuti Jesenje okrenulo utakmicu po drugi puta na svoj mlin. Mužar u sljedećoj minuti kapetanski izjednačuje na 4:4. Nakon brzinska 2 gola sa svake strane, naši juniori su uspjeli svojom kvalitetom primiriti malo utakmicu i s dva pogotka zasluženo slaviti.

Iako smo sretni što su juniori nastavili svoj niz, jednako smo nesretni što su i kadeti nastavili svoj niz. Suparnik je bio jak – MNK Jesenje, prvoplasirani na tablici. Ipak, ostaje žal što smo ponovno loše ušli u utakmicu s nekoliko primljenih pogodaka. U drugom dijelu utakmice dečki su ipak bili mnogo prisebniji i uspjeli su pogocima Ćatića i Šoštarića ublažiti poraz. Slijedi domaća utakmica protiv momčadi Zagreb 92 gdje je pobjeda imperativ – barem u našim srcima.

Naši mlađi pioniri (U-13) su nastavili pobjednički niz u Futsalito ligi. Odlična igra okrunjena je pobjedom 6:1, a pogotke su postigli Bosak, Gaši, Gašparović i Županić po jedan te prvi sidrun momčadi Milojević dva komada. Trenerica Melani Mihić je pogodila s taktikom, postavom i izmjenama, a trener Dario Posarić rezultat prije same utakmice, stoga, roditelji nemaju straha kada su natjecateljske utakmice u pitanju jer se sve zna unaprijed, osim koje piće će treneri popiti na račun roditelja. Kao klub, moramo biti ponosni i na naše članove – roditelje djece, koji svojim pristupom puno pridonose našem klubu.

Limači (U-11) su ponovno demonstrirali moć i ispitali semafor na Velesajmu ima li mogućnost upisa dvoznamenkastog broja. Ima. Do deset golova su dogurali Purgar, Čulina, Fabijanić, Sudar, Juriša, Šnidarić i Škrinjarić. I dok Futsal Dinamo 2009 suvereno juri prema vrhu, Futsal Dinamo 2010 polako se penje na ljestvici. Ostvarena je i druga pobjeda u nizu, i to najuvjerljivija do sada, rezultatom 6:0. Pogotke su zabili  Bračić, Bosek, Ladišić, Lalić te novopridošli Tomičić. U obje momčadi je sve veća konkurencija, a možemo utvrditi da je za rezultat i igru momčadi vrlo dobra ova situacija gdje se svatko želi izboriti za svoju poziciju.

Futsal Dinamo 2011 Jazbina (U-9) je upisao novi poraz protiv Keglića, ali moramo napomenuti da prikazana igra nije bila nimalo lošija od suparničke. Nedostaju detalji u završnici i iskustvo ove sasvim nove momčadi kako bi rezultati u budućnosti krenuli u našu korist. Futsal Dinamo 2011 Megaton (U-9) je poražen rezultatom 5:2 uz pogotke Roka Skorića. Odličan ulazak u utakmicu je rezultirao našim vodstvom, ali na kraju je slavio novozagrebački sastav.

Za naše kategorije U-9, U-11 i U-13 uskoro uz Futsalito ligu kreće i novo natjecanje futsala u sklopu ZNS-a…

#Dinamotosmomi