Na rasporedu su ovaj vikend bile samo tri kategorije i tri utakmice. Ono što je najvažnije jest da smo u svim susretima ostali neporaženi, a ostvarena je i najveća pobjeda u juniorskom dijelu natjecanja.

Juniori su u sklopu 7. kola ostvarili najuvjerljiviju pobjedu u ovosezonskom juniorskom HMNL-u. S 13:1 nastradala je Siscia, a u gol razlici smo još malo pobjegli prvom pratitelju. Budući da je Sisciji ovo bila jedna od bitnijih utakmica za proboj među prve četiri momčadi, pobjeda trenera Jukića je tim značajnija i veća. Toni Vučković je sa svojih pet pogodaka još podebljao svoj konto na prvom mjestu ljestvice strijelaca, a ponovno je efikasan bio i Filip Novak sa samo jednim pogotkom manje. Listu strijelaca još su upotpunili Mužar, Jakovljević, Rumbak i Dragaš Selaković. Također, treba spomenuti da je suparnik prvih deset minuta bio u igrački u egalu te je čak postigao prvi pogodak na utakmici.

Kadeti su ugostili Zagreb 92 u sedmom kolu HMNL-a i upisali svoj prvi ovosezonski bod rezultatom 1:1. Nadali smo se da bi dečki mogli do pobjede, ona je i bila jako blizu, međutim, i s ovom predstavom smo zadovoljni. Sljedeći suparnik je Uspinjača Gimka koja će biti pravi test i pokazatelj koliko je momčad pozitivnog izvukla iz ove utakmice.

Futsal Dinamo U-7 nastavlja pobjeđivati iz kola u kolo. Rezultatom 3:1 mališani su bili bolji od vršnjaka iz Škole nogometa Kozjak. Golove su postigli Filip Krolo, Nikolaj Torbić i Sven Katić, a najbitnije od svega je da se dečki prije svega odlično zabavljaju. Rezultat je u mlađim uzrastima definitivno manje bitan, a svaki gol i pobjeda je samo jedan mali bonus i stimulans za daljnje treniranje i učenje novih futsal vještina.

#Dinamotosmomi