Ivan Pavlić jedan je od dva nova vratara u redovima Futsal Dinama. Iskusni čuvar mreže dobro je poznato ime na hrvatskoj futsal sceni, a nakon dolaska među Plave kratko smo porazgovarali s njim.

Možeš li se predstaviti malo navijačima za početak?

Rođen sam u Zagrebu 3.6.1985.g., odrastao sam u kvartu Šestine gdje je Dinamo uvijek bio svetinja. Futsal u 1. HMNL sam počeo igrati 2006. godine u Sokolima iz Samobora, nakon toga godinu dana u Promet Orkanu i 4 godine u Petrinjčici. 2012. godine dolazim u Nacional s kojim osvajam 4 prvenstva (2013., 2015., 2016. i 2017.) i 2 kupa (2015. i 2017.) Još sam bio kratko u Mariboru te godinu i pol u Uspinjači.

Dosta naših navijača zna da si veliki Dinamovac, što iz te perspektive znači za tebe dolazak u Futsal Dinamo?

Još 2014.g. kad sam išao gledati prvu Šalatu rekao sam Marku Pavloviću da je privilegiran što igra u takvom ozračju, a kada sam igrao prvi put protiv Futsal Dinama u Kupu u legendarnoj Ciboni rekao sam da mi je želja bar jednom zaigrat za Futsal Dinamo pred Bad Blue Boysima.

S čim bi bio zadovoljan na kraju sezonu, i za sebe i za klub?

Futsal Dinamo opet mora ući sa što bolje pozicije u play-off, a onda ćemo vidjeti, sigurno neće nikome biti lako protiv nas.

Tamo će te čekati Davor Kanjuh, jedan od “Bratića”. Možeš li pojasniti našim navijačima što se krije iza te čarobne ekipe?

Bratići su dečki iz Studenskog grada i sve veliki Dinamovci – Saša i Branko Ivančević, Mario Morić, Marko Pavlović, Davor Kanjuh i ostali koji podržavaju svoj kvartovski klub NK Studentski grad.

Čest si gost Dinamovih pub kvizova, a nerijetko i uzimaš medalje. Otkud toliko znanje?

Kvizovi su mi super, nastupili smo na 3 kviza imamo 5., 4. i 3. mjesto, nažalost zadnji kviz za koji smo se uspjeli skupiti i to jedva bio je na Trešnjevci, nadam se da ćemo na prvi sljedeći kviz Dado i ja uspjeti doći, a možda nam se priključi i treći član Renato Bičanić koji nas je već 10 puta iznevjerio. Znanje mi je ostalo zato jer sam gledao skoro sve Dinamove utakmice u zadnjih 25 godina.

Dinamo – to si ti!