Futsal Dinamo jučer je svladao Alumnus u Martinovki s uvjerljivih 8:4 i zasjeo je na drugo mjesto ljestvice s istim brojem bodova kao i Novo Vrijeme i Uspinjača, ali uz bolju gol razliku. Izjavu za klupsku stranicu nakon dvoboja dao je jedan od junaka, Hrvoje Penava, koji je zabio prva dva pogotka na utakmici, a u posljednjoj sekundi i treći.

„Teška utakmica kako smo i očekivali. Odlično smo ušli u utakmicu, zabili smo rano golove i prvo poluvrijeme je odredilo ostatak dvoboja. Prednost od 6:1 jednostavno nismo mogli propustiti. Na kraju je to drugo poluvrijeme značilo samo održavanje rezultata. U Martinovki se uvijek odlično osjećam, to je moja dvorana, rekao bih. Prva utakmica protiv Novog Vremena bila je privikavanje, ulazak u ritam utakmica. Nadam se da smo sada ušao u ritam i da će mi i igra napredovati“, rekao nam je Peni.

U prvom kolu protiv Novog Vremena naš prvi vratar Goran Škorić slomio je prst i neće ga biti još minimalno dva tjedna. Njega je dostojno zamijenio Danijel Bešlić koji je u klubu od samih početaka.

„Utakmica je stvarno bila odlična. Alumnus nas je iznenadio, igrali su kvalitetno i snažno. No, mi smo također odigrali odlično, moram pohvaliti sve svoje suigrače, pogotovo trenera Miću Martića koji mi je dao priliku da branim na utakmici i suigrače koji su me cijelu utakmicu podržavali i bodrili. No, jako mi je žao što se Gogo ozlijedio i jedva čekam da se što prije oporavi. Ipak je on naš prvi golman i fali svima u ekipi“, rekao je za klupsku stranicu Bešlić.