Prepuna dvorana u Slatini bila je sjajni štimung za prijateljsku utakmicu između domaće MNK Slatine i našeg kluba. S velikim veseljem možemo izvijestiti kako je u potpunosti ispunjena dvorana značila i puni pogodak humanitarnog karaktera ove utakmice.

Naime, domaćin je u suradnji s Udrugom Ličana “Vila Velebita” Slatina odlučio pomoći izgradnji Ličke kuće i velika čast je što su baš nas pozvali da budemo gosti u takvom spektaklu.

Na terenu je Dinamo bio bolji i pobijedio sa 7:2. Susret je već u prvom dijelu otišao na našu stranu. Hattrick Kristiana Čekola i autogol domaće momčadi tek je donekle pogotkom ublažio Samuel Spudić. U drugom dijelu domaćin je još jednom pogodio vlastitu mrežu, a precizni su bili i Hrvoje Penava te “srebrni Latvijac” Dominik Cvišić, dok je za Slatinu precizan bio Milan Prlić.

Utakmica je donijela i dva noviteta i svojevrsna rekorda za naš klub. Naš sjajni junior Borna Kušlan debitirao je na Dinamovom golu, a premijernu pobjedu na poziciji trenera upisala je voditeljica naše Škole futsala, Petra Mandić!

Iza nas je tako sjajna uvertira pred početak prvenstva. Već u prvom kolu gostujemo kod branitelja naslova, makarskog Novog Vremena.

Dinamo – to si ti!