Nažalost, posljednje gostovanje regularnog dijela sezone nije završilo dobro za Futsal Dinamo. Iz Šibenika se vraćamo bez novih bodova nakon što smo od Crnice na Baldekinu izgubili 6:2. Ali, dižemo glave gore jer je pred nama posljednja domaća utakmica prije doigravanja, a regularni dio želimo završiti pobjedom pred našom publikom.

U petak, 15. ožujka, čeka nas posljednja utakmica regularnog dijela sezone, ujedno i posljednja domaća utakmica prije doigravanja. U goste dolazi Futsal Pula, a susret se igra u KC Dražen Petrović s početkom u 20 sati. 

Od posljednje utakmice s Futsal Pulom prošlo je tek tjedan dana. U polufinalu Kupa, slavili su nakon boljeg izvođenja šesteraca, dok je prvih 40 minuta borbe za veliko finale završilo 1:1. Futsal Pula tako je stala na put Plavima da uđu u prvo finale Kupa u svojoj povijesti. Momčad iz Istre u konačnici je i osvojila Kup pobjedom nad Olmissumom, također nakon šesteraca, i tako obranila naslov.

Osim nedavnog polufinala Kupa, s Futsal Pulom smo se susreli u 9. kolu HMNL, posljednjem prije zimske stanke, kada je konačni rezultat bio 2:2.

Nadamo se da će utakmica u Draženovom domu u petak biti prilika za revanš za poraz u Kupu, ali i da ćemo regularni dio sezone zaključiti bitnom pobjedom pred našom publikom.

Ulaznice za utakmicu već sada su dostupne online, putem platforme CoreEvent po cijeni od 5 eura, a od ponedjeljka će se moći kupiti i u Bad Blue Boys Fan Shopu (Ilica 37). Više informacija o utakmici s Futsal Pulom donosimo u narednim danima.

Budi uz svoj Futsal Dinamo 

Dinamo – to si ti!