Iako smo još prije dva tjedna objavili da će se utakmica između Futsal Dinama i Alumnusa odigrati 14. veljače, na 20. obljetnicu od povratka imena Dinamo, u dvorani II Doma sportova, s točnom satnicom utakmice (18:15) morali smo pričekati do danas.

S obzirom na to da je u izravnom televizijskom prijenosu (20 sati) utakmica između Novog Vremena i Vrgorca, prema propozicijama natjecanja niti jedna druga prvenstvena utakmica ne smije se igrati u tom terminu. Nažalost, niti termin nakon te utakmice (21:30) nije bio slobodan zbog Prvenstva Hrvatske u karateu koje se održava idući dan.

Stoga je termin 14. veljače u 18:15 (Dom sportova II) jedini mogući za odigravanje naše utakmice.

Vrata Dvojke otvaraju se već u 17 sati te će se u hodniku dvorane prikazivati dokumentarni film o povratku SVETOG IMENA.

Ulaznice će ubrzo biti puštene u prodaju, a moći ćete ih nabaviti u Ilici 37, na sustavu Entrio.hr te na dan utakmice na blagajni Doma sportova II. Također, ulaznice će se prodavati i na tematskom Dinamovom pub kvizu koji će se održati u subotu 8. veljače (18 sati) u kafiću Boeing na Šalati.

U predstojećem tjednu objavit ćemo još neke akcije vezane za utakmicu, a, podsjećamo, dan kasnije (15. veljače) u Vukovaru se igra prijateljska utakmica između Vukovara 91 i Futsal Dinama, a koju su organizirali naši Boysi iz Vukovara.