Vrijeme je za prvi odabir Poliklinika Milojević najboljeg igrača mjeseca u 2024. godini. Futsal Dinamo u siječnju je odigrao četiri prvenstvene utakmice, a Plavi su upisali tri pobjede i jedan poraz. Prvi su mjesec započeli sjajnom gostujućom pobjedom protiv Olmissuma, a zaključili uvjerljivim slavljem u Osijeku. Između ta dva susreta izgubili su u gostima kod Torcide, a zatim i slavili protiv Squarea u svojoj Dvojci.

Sažetke utakmica odigranih u siječnju možete pogledati na našem YouTube kanalu, a izvještaje pročitati na našoj stranici.

Tihomir Novak nastavio je s odličnim igrama i u 2024. godini. Nakon što je bio u izboru za najboljeg igrača prosinca, i ovog se puta našao među trojicom najboljih. Osim što je još jednom bio je jedan od najvažnijih igrača na terenu, u siječnju je upisao i dva pogotka. Bio je strijelac prvog pogotka za Dinamo u 2024., zabio je protiv Olmissuma za 1:1. Svoj drugi pogodak postigao je protiv Squarea u domaćoj pobjedi 4:1.

Luka Perić je, baš kao i Tiho Novak, odličan i u nastavku sezone. Iako je zbog žutih kartona propustio ogled sa Squareom, u preostale tri utakmice pokazao je zašto je još jednom zaslužio biti u užem izboru za Poliklinika Milojević igrača mjeseca. I on je u siječnju bio strijelac dva pogotka. Prvi je zabio Olmissumu za pobjedu 2:1 i tako donio Dinamu bitne bodove. Drugi je zabio u posljednjoj utakmici siječnja, protiv Osijeka. Bio je to prvi pogodak Plavih u 5:1 pobjedi.

Ante Piplica i u siječnju je bio jedan od najboljih igrača Dinama na terenu. Svojim je obranama izluđivao protivnike, ali i ulijevao sigurnost suigračima ispred sebe. Osim što smo mogli uživati u njegovim sjajnim obranama, Piplica je u siječnju zabio i svoj prvijenac u Plavom dresu. Prvi pogodak postigao je protiv Osijeka i bio je to gol za konačnih 5:1.

Glasati za Poliklinika Milojević igrača mjeseca možete na našoj Facebook stranici. Glasovanje traje 24 sata, odnosno do četvrtka u 10:00.

Budi uz svoj Futsal Dinamo 

Dinamo – to si ti!