Zbog već poznatih razloga, sezonu zaključujemo malo kasnije nego inače. Jedna od ljepših stvari svakako je i nagrada za najboljeg igrača sezone koja od ove sezone nosi ime našeg sponzora Poliklinike Milojević, a nagrada se zaslužuje na temelju glasova naših navijača kroz cijelu sezonu pri izboru Poliklinika Milojević igrača kola.

Nagrada za najboljeg igrača sezone dodjeljuje se od 2017. godine, kada ju je premijerno osvojio Matej Horvat, danas član aktualnog prvaka Hrvatske. 2018. godine, nagradu je prvi put kući ponio još jedan miljenik navijača – Davor Kanjuh, samo kako bi svoj uspjeh ponovio i prošle godine.

Izborom struke i navijača, Poliklinika Milojević igrač sezone 2020. je – Kristian Čekol! Popularni Čeki proglašen je Poliklinika Milojević igračem kola četiri puta ove sezone, te je tako „pobjegao“ prvim pratiteljima Kanjuhu i Jakovu Mudronji.

Igračem kola, Čekol je prvo bio proglašen u gostujućem remiju kod Vrgorca, gdje je u pravoj sportskoj drami i utakmici punoj preokreta postigao hat-trick i pomogao donijeti vrijedan bod s teškog gostovanja. Nedugo potom, u domaćem porazu protiv Olmissuma, Čekol je po mišljenju navijača bio najbolji Dinamovac na terenu, a posebno je upečatljiv njegov efektni gol, jedini za domaći sastav na toj utakmici. Već sljedeće kolo, Čekol je potvrdio svoju dobru formu te je s dva pogotka na gostovanju protiv splitskog Universitasa bio ključan za uspjeh Plavih u gradu pod Marjanom, a utakmica kojom se „okrunio“ titulom igrača sezona bila je ona u posljednjem kolu regularnog dijela prvenstva kad je s dva pogotka u mreži Uspinjače Gimke predvodio Dinamo do nove pobjede.

Čast mi je pruzeti nagradu Poliklinika Milojević igrač sezone. Hvala svim navijačima koji su glasali za mene te im posebno hvala za podršku koju su nam pružali tijekom cijele sezone!“, izjavio je Čeki ovom prigodom.

Uz to, Kristian Čekol ove je sezone uvjerljivo najbolji strijelac Futsal Dinama. Postigao je 16 pogodaka od kojih su svi postignuti u prvenstvu. Prvi pratitelj je Kristijan Grbeša s 8 pogodaka koji je do te brojke došao u drugom dijelu sezone, nakon što se vratio u sastav Futsal Dinama, te Davor Kanjuh i Mihovil Prgomet sa 7 pogodaka, što dovoljno govori o odličnoj golgeterskoj formi koju je Čekol pokazao tijekom cijele sezone.

Za kraj, spomenimo kako su, uz već spomenute Kanjuha i Mudronju (tri puta) nagradu za Poliklinika Milojević igrača kola dva puta osvajali Robert Grbić, Mateo Mužar, Mario Herceg i Kristijan Grbeša, te po jednom Mihovil Prgomet i Ivan Šulentić.