Vrijeme je da odlučite tko je Poliklinika Milojević igrač utakmice nakon izvojevane pobjede u završnici utakmice protiv splitskih Studenata!

>> Čeki za pobjedu 30 sekundi prije kraja

Iako je izbor bio izrazito težak, struka se ipak odlučila za dva kandidata koja će se boriti za vaše glasove i titulu Poliklinika Milojević igrača utakmice protiv AFCU-a. Zanimljivo, riječ je o ista dva kandidata kao i na posljednjoj tekmi!

Nikola Badrov nastavlja s odličnim igrama u Plavom dresu, a neki će reći da je ovo bila i njegova najbolja dosadašnja utakmica. Prekrasnim golom špicom za 2-2, napunio je sebe i svoju momčad samopouzdanjem za konačni preokret. Uz gol, trebamo izdvojiti i barem dvije pogođene prečke, konstantan pritisak na posljednju crtu protivnika te par krasnih proigravanja.

Nasuprot Badrovu, povratnik u redove Futsal Dinama – Kristian Čekol! Da je nešto naučio u Italiji, pokazao je jučer svojim pristupom na terenu. Kako se utakmica približavala svome kraju, tako je Čeki postajao sve bolji i bolji. Čekol je 30 sekundi prije kraja utakmice potpuno okrenuo stvari te doveo Dinamo u prvo vodstvo dana. Gol je došao nakon fantastičnog voleja (slabijom nogom!), čime je konačno nagrađen sav Čekijev trud od povratka iz Italije.

Odluka tko će biti Poliklinika Milojević igrač utakmice je na vama! Glasovati za vašeg favorita možete na našoj Facebook stranici!

poliklinika milojević igrač utakmice badrov čekol universitas