Futsal Dinamo je na jubilarnu, 20. obljetnicu povratka imena, remizirao u gradskom derbiju protiv Alumnusa (1:1). Stigao je trenutak u kojem nam pomažete odabrati najboljeg modrog pojedinca – Poliklinika Milojević igrača kola.

Jakov Mudronja sve više pokazuje svu raskoš svog talenta. Dobiva sve više minuta i igra sve bolje. Pozitivna drskost, okomitost i odlična igra u duelu su nešto na čemu Dinamo može puno toga graditi, a Jakov je dobru predstavu okončao i lijepim prvijencem u službenim utakmicama. Ovakvog Mudronju iščekujemo i u narednim, teškim utakmicama u kojima ćemo trebati njegovu polivalentnost.

Kristijan Grbeša pogotkom je proslavio svoju prvu službenu utakmicu za Dinamo u novom mandatu. Vidjelo se već iz nekoliko poteza kako će Grbi biti veliko pojačanje, posebno kada je u nekoliko navrata sjajnim loptama presjekao gostujuću obranu. Vjerujemo da se niti jedan suparnički golman ne veseli susretima s Dinamom jednom kad do kraja namjesti svoje pucačke sprave.

Glasati za jednu od opcija možete na našoj Facebook stranici.

Iduća utakmica slijedi nam već za tri dana, kada u petak gostujemo u Šibeniku kod zahuktale Crnice. Pobjedom bi im se približili na tablici i utabali bolju poziciju pred završnu borbu za playoff.

Dinamo – to si ti!