U još jednom futsalskom trileru, Dinamo je nadvisio Crnicu u Domu sportova II s 5:4. Modri su bili na konopcima, gubili smo 0:1, 1:3 i 2:4, ali smo na kraju uspjeli preokrenuti i stići do pobjede koja nas je gurnula na treće mjesto i u izravnu borbu za sami vrh prvenstvene ljestvice prije doigravanja.

>> Dinamo na krilima trostrukog strijelca Badrova stigao do preokreta i pobjede!

Pred nama je izbor za novog Poliklinika Milojević igrača kola, a “struka” je izbor svela na sljedeća dva imena:

Iako ima tek 20 godina, Jakov Mudronja na terenu izgleda kao pravi rutiner. Odmah nakon što su Šibenčani zabili za 3:1, Mudronja je pogodio za smanjene gostujućeg vodstva i održao nas „živima“. To mu je bio jubilarni 10. pogodak u svetom dresu, peti u aktualnoj sezoni. Svoju polivalentnost potvrdio je igranjem na više pozicija tijekom utakmice. Nadamo se da će svoju formu potvrditi i u Osijeku u kojem neće biti Mihovila Prgometa.

Mudronja protiv Crnice

Jakov Mudronja – kandidat za igrača utakmice protiv Crnice

Što napisati o trostrukom strijelcu Nikoli Badrovu kojem su golovi bili jedan ljepši od drugoga? Nakon što je 10 punih i 39 minuta 11. utakmice jesenskog dijela sezone bio bez pogotka, onim lobom protiv Alumnusa sve mu se otvorilo. U posljednjih pet utakmica Badrov je zabio šest pogodaka, a ako u ovom dvoboju pobijedi kolegu Mudronju, to će mu biti četvrta uzastopna titula Poliklinika Milojević igrač kola, što još niti jednom igraču nije pošlo za rukom.

Nikola Badrov – kandidat za igrača utakmice protiv Crnice

Glasati možete na klupskom Facebooku do početka iduće utakmice protiv Osijeka u Osijeku.