Nakon tri kola u kojima Dinamu to nije pošlo za rukom, u subotu je konačno upisao prvu ovosezonsku pobjedu. S visokih 4:0 u Kutiji je pala Crnica, a susret je obilježila vrhunska atmosfera na tribinama i bespoštedna borba na terenu.

Pred Vama je ponovno zadatak odabira najboljeg pojedinca u našoj momčadi, a ovaj put struka Vam je suzila izbor na Ivana Šulentića i Matea Mužara.

Ivan Šulentić odigrao je sjajnu utakmicu i dao nagovijestiti kako bi ove godine on mogao biti jak adut ove mlade ekipe. Sjajnim kretnjama u napadu razbijao je suparničke linije i bio vrlo konkretan, a to se potvrdilo i u konačnom učinku. Osim što je postigao gol koji je prelomio utakmicu, uskoro je izborio penal i crveni karton koji su nam dali nedostižnu prednost.

Mateo Mužar ponovno je donio veliki defenzivni impuls momčadi i zbilja veseli njegov napredak u gotovo svakom segmentu igre. Vrlo dobar u duelu, precizan u postavljanju i pravovremen u izlascima, bio je jedan od stupova obrane.

Glasati možete u anketi na klupskoj Facebook stranici. Nadamo se kako će Plavi biti još i bolji u nedjelju, kada gostujemo na vrućem terenu u Vrgorcu.

Dinamo – to si ti!