Futsal Dinamo odigrao je 0:0 s Novim Vremenom, aktualnim prvakom Hrvatske. Odigrali smo sjajnu utakmicu u kojoj je nezahvalno izdvajati pojedince, ali dva imena posebno su nas impresionirala.

Mihovil Prgomet odigrao je fantastičnu utakmicu. Koliko god tešku loptu dobio u vrhu napada, uspijevao ju je smiriti i zadržati dok se naše linije ne bi podignule prema suparničkom golu. Sudjelovao je aktivno u svim segmentima igre i zbilja je šteta da nekoliko majstorskih poteza i ogroman trud nisu nagrađeni golom. Prga se jako diže i trebamo ga ovakvog u nastavku prvenstva!

Robert Grbić odigrao je sjajnu utakmicu prema naprijed gdje je bio jedan od motora ekipe. U nekoliko navrata je driblinzima izluđivao suparničku obranu, a najviše ćemo pamtiti detalj iz sredine drugog poluvremena kad je pravim “joga bonito” manevrom izbacio iz igre čak tri igrača. Grba se pomalo bliži frekvenciji na kojoj je dokazana klasa i jedan od najopasnijih driblera lige.

Dinamo iduću utakmicu igra u gostima protiv dubrovačkog Squarea, a dotad Vas pozivamo da na Facebook stranici date glas jednom od kandidata za Poliklinika Milojević igrača kola.

Dinamo – to si ti!