Futsal Dinamo izgubio je kod prvaka Olmissuma. Iako smo na poluvremenu držali “nulu”, domaćin je u nastavku proradio i upisao visoku pobjedu od 4:0. Kao i nakon svakog kola, imamo zadatak za svoje navijače. Tko je Poliklinika Milojević igrač utakmice protiv Olmissuma? Ovog puta, u nominaciji su se našli jedan prekaljeni lisac i jedan mladi lav.

Mario Herceg

Naša hercegovačka hobotnica ponovno je bila na vrhuncu zadatka. Izluđivao je napad Olmissuma i obranio je sve što je mogao i puno toga što je izgledalo nemoguće. Kapitulaciju je morao potpisati tek u 24. utakmici, ali dotad je držao Modre u igri. Na sažetku koji je pripremio domaćin najbolje se vidi kakva je partija iza Hercega. Ovo mu je treće kolo u nizu da se našao u izboru. To pokazuje da je u velikoj formi uoči doigravanja i trebamo ga takvog u onome što nam slijedi. Može li ponijeti titulu igrača utakmice i protiv Olmissuma?

Herceg igrač utakmice protiv Olmissuma

Može li sjajni Dinamov golman do titule igrača utakmice protiv Olmissuma? Foto: MNK Olmissum

Filip Novak

Mlada Dinamova “ljevača” pokazuje da jako grize na poziciju koju drže Kristian Čekol i Kristijan Grbeša. Iako je nes(p)retno zabio autogol za 2:0 domaćina, u ostatku utakmice bio je nadahnut. Imao je nekoliko odličnih prodora i kreiranih šansi, pokazao je visoku dozu agresivnosti u obrani i zaslužio nominaciju. U prošlom kolu, nagradu je Hercegu uzeo baš Čeki. Može li mladi Nole ponoviti njegov uspjeh?

Posjetite našu Facebook stranicu i dajte nam konačan sud – tko je igrač utakmice protiv Olmissuma?

Futsal Dinamo okreće se prvom od dva gradska derbija koji ga čekaju za kraj regularnog dijela sezone. U petak u Dvojci Doma sportova dočekujemo Uspinjača-Gimku, starog znanca s kojim uvijek imamo žestoke okršaje i koji love zadnji vlak za doigravanje. Dinamo će se do samog kraja boriti s Novim Vremenom i Crnicom za drugu poziciju i domaćinstvo sve do eventualnog finala, ali za taj pothvat će nam vjerojatno trebati obje pobjede.

Dinamo – to si ti!