Futsal Dinamo slavio je na gostovanju kod Splita s 2:3, pogotkom Čekola u posljednjoj sekundi susreta. Pred Vama je najugodniji zadatak tjedna, odabrati najboljeg Dinamovca u velikoj pobjedi. Baš kao i nakon susreta protiv Universitasa, u užem izboru našli su se Karlo Maloševac i Kristijan Grbeša.

Karlo Maloševac bio je sjajan, posebno u prvom dijelu. Na najbolji mogući način zamijenio je Marija Hercega u posljednja dva susreta. Teško je izdvojiti njegov najbolji trenutak utakmice našeg mladog golmana. Da li je to obranjeni penal ili dva skinuta deseterca, posebno onaj Luki Periću u nastavku utakmice, kada se Split mogao odvojiti na dva pogotka razlike. Ili, pak, jedan od obranjenih zicera? Zaista, teško je reći…

Kristijan Grbeša dolazi na radnu temperaturu na kojoj ga trebamo u doigravanju. Sedam pogodaka u šest utakmica od kada se početkom godine vratio u klub. Nakon hattricka Universitasu, Splitova vrata pogodio je dvaput. Grbeša je u sjajnoj pucačkoj formi, ali njegov doprinos igri i obrani rastu iz dana u dan.

Glasati možete na našoj Facebook stranici.

U posljednjem dijelu regularnog dijela prvenstva, Futsal Dinamo u petak (3. srpnja) s početkom u 20:00 igra protiv gradskog rivala, Uspinjače Gimke. Utakmica će biti odigrana bez gledatelja, ali će se prenositi na klupskom Youtube kanalu. Podsjećamo na akciju naših Bad Blue Boysa i kupnju “virtualne” ulaznice za minimalno 10 kuna.