Osim prvoligaškog futsala, nakon tri mjeseca vratila nam se rubrika Poliklinika Milojević igrač kola. No, unatoč vremenskom razmaku, proceduru vjerujemo niste zaboravili. Struka je izabrala dva najbolja pojedinaca utakmice protiv AFC Universitasa (7:3), a Vi, naši navijači, glasate za bolje od njih dvojice u anketi na našoj Facebook stranici.

Nakon povratka u sveti dres Kristijan Grbeša zabio je u prve dvije utakmice (Alumnus i Crnica). U iduće dvije (Vrgorac i Olmissum) nije poentirao, no to je nadoknadio hat-trickom na utakmici u petak te je ponovno na golu po utakmici. Prvi gol je zabio na asistenciju Davora Kanjuha volejem desnom nogom  iz gola koji je prije nosio naziv po bivšem sponzoru, zatim je odapeo ljevicom u rašlje, a treći je zabio također jačom nogom na još jednu asistenciju Kanjuha. Ovom utakmicom Grbi je još jednom potvrdio svoju ofenzivnu snagu koju će, vjerujemo, nastaviti i u narednim dvobojima.

Karlu Maloševcu je ovo bila, vjerovali ili ne, 81 utakmica u seniorskom dresu Futsal Dinama (u futsalu, igračima se upisuje nastup kada se nađu u zapisniku utakmice). Popularni Ševac na vrata je stao u odsustvu blago ozlijeđenog Marija Hercega i spriječenog Pave Mudronje i priliku je iskoristio – fantastično. Maloševac je skinuo nekoliko odličnih udaraca gostiju, za primljene golove ga ne možemo kriviti, imao je nekoliko odlično-presječenih lopti, a na kraju je zabio, s naše polovice što znači samo jedno – Žuja na idućoj tekmi časti sve koji su donirali za virtualnu ulaznicu. Ukupni skor Maloševca u Dinamovom dresu je 81 pogodak i 2 pogotka. Fali mu još jedan da se odvojio od Gorana Škorića na vrhu ljestvice najboljih Dinamovih strijelaca-vratara.

Glasanje traje do utakmice u nedjelju (28. lipnja) u kojoj u sklopu 17. kola gostujemo kod Splita.