Futsal Dinamo svladao je AFC Universitas 2:1 u Splitu autogolom Juretića i pogotkom Prgometa na asistenciju golmana Hercega. Upravo se potonji dvojac našao u izboru za Poliklinika Milojević igrač utakmice protiv Universitasa.

>> VIDEO: Preokret za tri boda iz Splita

Mario Herceg ponovno je bio jedan od najistaknutijih Dinamovih pojedinaca na utakmici. No, osim što je svojim obranama u više navrata sačuvao Dinamov gol, upisao se i u listu asistenata, sjajnom loptom pronašavši Prgometa za konačnih 2:1. U posljednjoj minuti milimetri su ga dijelili od svojeg drugog gola u svetom dresu.

Mihovil Prgomet u novu sezonu ušao je prilično motivirano. Kroz cijelu utakmicu bio je najopasniji Dinamov igrač. U prvom dijelu pogodio je stativu, a da Juretić prije toga nije skrenuo loptu u vlastitu mrežu, Prga bi se već u 23. upisao u strijelce. Ovako je morao čekati 36. kada je velemajstorskom egzekucijom realizirao Hercegovu asistenciju.

Izbor za najboljeg igrača utakmice protiv Squarea počinje u podne na Facebook stranici kluba i traje do idućeg vikenda.

igrač utakmice protiv Universitasa

Piliklinika Milojević igrač utakmice protiv Universitasa

Slijedi nam gostovanje u Pločama protiv trećeligaša Porto Tolera u kupu. Dvoboj se igra u srijedu, a hoće li biti streama utakmice objavit ćemo u narednim danima.

Dinamo – to si ti!