Futsal Dinamo slavio je u ludom gradskom derbiju u kojem smo vidjeli nekoliko preokreta i čak 11 golova. Uspješno smo prošli prvu od dvije zadnje provjere uoči doigravanja. Kao i svaki put, naši navijači imaju zadatak. Tko je za vas Poliklinika Milojević igrač utakmice protiv Uspinjače?

Hrvoje Penava

Jedan od seniora u svlačionici odigrao je vjerojatno najbolju utakmicu sezone. Konstantno je grizao u obrani, razbijao ritam suparnikovih napada i stalno se nudio kao opcija za završnicu. Potpisuje asistencije za drugi i treći Dinamov gol na utakmici kojima smo došli do preokreta, a iz sveg srca mu na njima zahvaljuju Davor Kanjuh i Mihovil Prgomet. Svestranu partiju Peni je okrunio golom za 5:4 nakon što je ukrao loptu, a čak ni prilikom slavlja nije skinuo fantomku s lica. Ispalo je da je to tek početak, a ne kraj drame u ovom susretu.

Igrač utakmice protiv Uspinjače - Penava

Gol i dvije asistencije – dovoljno za biti igrač utakmice protiv Uspinjače?

Kristijan Grbeša

Da drama ipak ode na našu stranu, zaslužan je Grbi. Rekonvalescent nakon teške ozljede bubrega odigrao je strašnu utakmicu u kojoj je s dva gola donio sva tri boda Modrima.Kod prvog ga je još jednom poslužio Davor Kanjuh s kojim se razumije i s povezom preko očima. Kod drugog je zabio preko cijelog terena, kaznio rizik gostiju i zapečatio pobjedu! Emocije nakon golova govore sve. Grbiju je jako falio teren, a Dinamu je jako falila najubojitija ljevača lige. S ovakvim arsenalom se nimalo ne bojimo onoga što nam slijedi u doigravanju.

Igrač utakmice protiv Uspinjače - Grbeša

Ubojita ljevača bila je na visini zadatka.

U zadnjem kolu regularnog dijela prvenstva, Dinamo u petak gostuje kod Alumnusa. Još uvijek ne znamo s koje pozicije krećemo u borbu za prvaka, a to vjerojatno nećemo znati do zadnjih sekunda utakmice u Sesvetama. S obzirom na rezultate naše i još dvije utakmice, možemo u doigravanje kao druga, treća ili četvrta momčad lige. Slijedi nam još jedna drama, jer to je ipak Dinamo.

Glasati za igrača utakmice protiv Uspinjače možete na našoj Facebook stranici.