Dinamo je nakon drame produžetaka svladao Uspinjača-Gimku s 4:2 i plasirao se u polufinale prvenstva gdje će odmjeriti snage s Olmissumom. Pred Vama je najljepši dio tjedna nakon pobjede, pomoći nam odabrati Poliklinika Milojević igrača utakmice glasom na našoj Facebook stranici!

Robert Grbić bio je Dinamov faktor X. Već u prvom poluvremenu u nekoliko navrata je sjajno razigravao suigrače, a ima i velike zasluge kod pogotka Mihovila Prgometa. Činilo se kako će mu prva utakmica doigravanja u Dinamovom dresu ostati u lošem sjećanju kada se lopta u 35. minuti odbila od njega u Dinamova vrata. Ali Grba je odlučio da tako ne može završiti. Najprije je, po uzoru na Kanjuha lani u istoj seriji, zabio pogodak izvana točno petnaest sekundi prije kraja, koji je Dinamu donio produžetke. Tamo se pobrinuo za potpuni preokret, ukrao jednu loptu u drugom produžetku i novim golom nas doveo na koračić od pobjede. Sve više se diže u svakom segmentu igre i ovakvog ga trebamo protiv Olmissuma!

Jakov Mudronja još je jednom bio točno onakav kakvim ga želimo vidjeti – srčan, požrtvovan i drzak. U obrani je odrađivao lavovski posao i svojim pritiskom i postavljanjem donio Modrima puno osvojenih lopti. U napadu je falilo malo do gola, ali njegova moć da zadrži loptu, razgrne obranu i uputi bombu prema suparničkim vratima zasad su nerješiva engima za suparnike. Kako sezona odmiče, svi Dinamovi pivoti dolaze na pravu frekvenciju i to nam je možda i najveći zalog u nastavku prvenstva.

Futsal Dinamo će u petom uzastopnom polufinalu snage odmjeriti s  Olmissumom. Nakon dvije pobjede Omišana u prvom dijelu sezone (prvenstvo i kup), u drugom smo ih svladali u gostima i istom ishodu se nadamo i sada.

Dinamo – to si ti!