Nakon dvostrukog „okršaja“ Kristijana Grbeše i Karla Maloševca, koji su ušli u izbor za igrača utakmice protiv dva splitska prvoligaša, red je da Grbi i Ševac izbor za Poliklinika Milojević igrača utakmice protiv Uspinjače Gimke prepuste drugom dvojcu…

Mihovil Prgomet odigrao je sjajnu utakmicu, za „desetku“ u novinama nedostajao mu je samo pogodak, do kojeg mu je u dva navrata put ispriječio okvir gola. Prgomet je u 2. minuti sjajno uposlio Kristiana Čekola za vodstvo Futsal Dinama, a onda je još ljepše glavom spustio loptu za Matea Mužara koji je pogodio za 4:2. Uz sve to Prga je odigrao standardno drobu ulogu u konstrukciji i organizaciji Dinamovog napada.

Naš prvi strijelac (15 pogodaka) Kristian Čekol sjajno je ušao u prvenstvo, potom ga je ozljeda udaljila od terena na neko vrijeme, no ove tri utakmice nastavka prvenstva pokazale su da je ozljeda stvar prošlosti i da naš desni bek ponovno igra na najvišoj razini. U petak je s dva pogotka vodio Dinamo do nove pobjede te je standardno odigrao značajnu obrambenu ulogu.

Izbor za igrača utakmice protiv Uspinjače Gimke traje kratko budući da u utorak (7. srpnja) igramo novu utakmicu protiv istog protivnika, ovaj puta puno bitniju jer se radi o četvrtfinalu prvenstva koje se igra na jednu pobjedu!